Declareren van onkosten

Voor wie

Alleen als staflid van de KNGU Zomerkampen is het mogelijk om je gemaakte onkosten te declareren. Voor het invullen van het declaratieformulier is een handleiding gemaakt, lees deze eerst door! 

Lezen en downloaden

We gebruiken het standaard declaratieformulier van de KNGU voor Zomerkamp. Na het invullen van het declaratieformulier mail je het opgeslagen bestand als Excel en als PDF naar penningen@zoka.nl. Daar worden de declaraties gecontroleerd en vervolgens zo snel mogelijk uitbetaald.

Let op de kosten

Declaraties worden betaald uit de inkomsten van deelnemersgelden. Daarom vanuit de kampcommissie (LTC) het vriendelijke verzoek om zoveel mogelijk met beleid te declareren. Je vrijwilligerswerk voor de Zomerkampen hoeft je natuurlijk geen geld te kosten, maar help ons om zoveel mogelijk kosten te besparen; rijd samen naar Beekbergen, verspil geen spel- of knutselmateriaal uit het play- klayhok en de Abri en schaf geen materiaal aan voordat je dit met iemand van de kampcommissie (LTC) hebt overlegd. Op deze manier kan jij bijdragen aan lage deelnemerskosten en meer inkomsten om te investeren in het nog leuker maken van de Zomerkampen voor onze deelnemers. 

Vragen

Als je vragen hebt over het declareren stel die dan via penningen@zoka.nl