Leiding gezocht!


Als vereniging of contactpersoon kun je via de site een oproep doen als je nog extra leiding nodig hebt om alle deelnemers te begeleiden. Voordelen van het vooraf regelen van leiding is dat je weet wie de deelnemers gaat begeleiden en je hem of haar al een keer kunt voorstellen aan de groep. Als je een oproep wilt doen stuur dan een mailtje naar leiding@zoka.nl met daarin;

Vereniging: 

Naam:

E-mailadres: 

Hoeveel leiding?: 

Doelgroep: (Sjoka, Joka, Tika, Mika)  

Vertel iets over de kinderen (jongens, meiden, welk soort kamp en dergelijke):

Dan zullen wij het berichtje zo snel mogelijk op de site plaatsen. 

LET OP: De streefleeftijd van MIKA-leiding is 21+

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Week 1

Vereniging: De Molenwiek Asten

Naam : Mia Rottier

E-mailadres: miarottier@kpnmail.nl

Hoeveel leiding: 2

Welke doelgroep/leeftijd: Sjoka (tweede helft)

Vertel iets over de kinderen: Wij gaan als turnclub al jaren mee op kamp met kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Voor 5 Sjoka’s ( 4 meisjes en 1 jongen ) zijn wij nog op zoek naar leuke en enthousiaste leiding die ons team willen versterken. Heb jij zin om mee te gaan, laat het ons dan even weten.


Week 2

Vereniging: AFC Appelscha

Naam: Natascha Puriel

E-mailadres: natas_puriel@hotmail.com

Hoeveel leiding: 2 

Welke doelgroep: Tika en Mika

Vertel iets over de kinderen:  Wij zijn voor onze vier meiden van de Turnvereniging AFC te Appelscha op zoek naar leiding voor week 2. Deze vier meiden zitten in de Tika's en gaan voor het tweede jaar heen. Ook zijn wij op zoek naar leiding voor twee andere meiden van onze vereniging. Ook voor week 2 in de Mika Groep.


Week 3

Vereniging: O.K.K. 's-Gravenzande

Naam: Marina Kleinschmidt

E-mailadres: marina-okk@hotmail.com

Hoeveel leiding: 1

Welke doelgroep: Sjoka (eerste helft)

Vertel iets over de kinderen: We hebben 5 heerlijke meiden, die heel veel zin hebben in een half weekje zomerkamp. Heb jij zin om onze leiding te zijn? Wij hopen het wel. Tot in Week 3!!!!! The best week of the Year!!!!


Week 4

Vereniging: O&O Zwijndrecht

Naam: Katja van der Wall

E-mailadres: kvdwall@hotmail.com

Hoeveel leiding?: 1 of 2

Doelgroep: Tika

Vertel iets over de kinderen: Wij hebben 2 meiden en 1 jongen die meegaan op zoka in week 4. De meiden (10 en 11 jaar) gaan voor de 1ste en 2de keer mee, de jongen (11 jaar) voor de 3de keer. Ze gaan op turnkamp. De meiden trainen/turnen D1 en de jongen N3. Ze hebben er erg veel zin in en zijn nu nog op zoek naar leuke leiding.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vereniging: Pro Patria Zoetermeer

Naam: Hans Kelder

E-mailadres: zoka@propatria.nl

Hoeveel leiding: 2

Welke doelgroep: Mika en Tika

Vertel iets over de kinderen: Het gaat om 6 mika's die al heel lang op Zoka komen en het dus goed kennen. Van de 5 tika meiden gaan er een paar voor het eerst en een paar al langer mee.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vereniging: Vridos

Naam: Emely Kortland

E-mailadres: emelykortland81@gmail.com

Hoeveel leiding: 1

Welke doelgroep: Sjoka

Vertel iets over de kinderen: We hebben een sjoka meisje die heel veel zin heeft in een half weekje  zomerkamp.  Vind jij het leuk om deze zomer haar leiding te zijn? Stuur mij dan een berichtje.


Week 5

Vereniging: RTC Rockanje

Naam: Jolanda Rodenburg

E-mailadres: jolandarodenburg@kpnmail.nl

Hoeveel leiding: 1

Welke doelgroep: Mika

Vertel iets over de kinderen: Voor een ervaren freerun mika jongen zoeken wij een enthousiaste leiding. 


Week 6Week 7

Vereniging: NIKA Hoogland

Naam: Marianne Grim

E-mailadres: nikaopzoka2019@hotmail.com

Hoeveel leiding: 7

Welke doelgroep: alle leeftijden (sjoka, joka, tika en mika)

Vertel iets over de kinderen: Voor onze leuke vereniging met super toffe kinderen zijn wij opzoek naar gezellige leiding in week 7. Wij hebben deelnemers in alle leeftijdsgroepen. Mocht je een (half)weekje deze leuke kinderen willen begeleiden, stuur mij een mail en dan kunnen we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vereniging: SV Omnia 2000

Naam: Carolien Slaghuis

E-mailadrescjrslaghuis@gmail.com

Hoeveel leiding?: 4

Doelgroep: Sjoka, Joka, Tika, Mika

Vertel iets over de kinderen:  Onze vereniging SV Omnia 2000 is op zoek naar enthousiaste leiding voor week 7. Voor sjoka hebben we 3 deelnemers, voor Joka's 4, voor Tika's 10 en voor de Mika's 4. Het zijn super gezellige meiden die houden van dansen en turnen. Feestje jij met ze mee, stuur mij dan snel een berichtje.