Leiding aangeboden!

Wil je ook graag als leiding op kamp maar ben je niet aangesloten bij een gymvereniging of is er geen leiding meer nodig? Stuur dan een berichtje naar leiding@zoka.nl met daarin; 

Naam:

Contactgegevens:

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:

Welke week?:

Welke doelgroep / leeftijd?: (Sjoka, Joka, Tika, Mika)

Wij zullen dit berichtje dan zo snel mogelijk op de site plaatsen. Geïnteresseerde verenigingen kunnen je dan benaderen. 

LET OP: De streefleeftijd van MIKA-leiding is 21+

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Week 1


Week 2


Week 3


Week 4Week 5

Naam: Sharda Sol

Contactgegevens: sol-sharda@hotmail.com

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Hallo,Mijn naam is Sharda Sol en ik ben 27 jaar en heb een zoontje van 5. Vroeger ben ik met de tika's, mika's en ouka's mee geweest. En graag zou ik nu mee gaan als leiding. 

Welke doelgroep / leeftijd: Mika

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Elly Griesdoorn

Contactgegevens: elly_griesdoorn@live.nl 

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Ik zal me even voorstellen, ik ben Elly en ik ben 18 jaar (in week 5 ben ik 19). Na zelf 9 keer als deelnemer en 1 keer als Tika leiding op zoka te zijn geweest, wil ik dit jaar weer heel graag op kamp! Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan en op zoka is dat natuurlijk al helemaal een feestje. Ik heb een jaar hbo communicatie gestudeerd en op het moment zit ik voor een high school jaar in Brazilië, dus avonturen en gezelligheid zijn zeker mijn ding! Hier in Brazilië heb ik ook 2 gastzusjes van 8 en 10 jaar oud, daardoor ben ik dit jaar dagelijks met kinderen bezig (ik help ook regelmatig op school) en dit vind ik geweldig, hierdoor doe ik ook ervaring met kinderen op. Ze kunnen altijd bij me terecht als er wat is. 
Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met me op! Ik ga graag een weekje met jullie op kamp, we zetten zoka op z'n kop! 

Welke doelgroep / leeftijd?: tika 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Sabine Knoflook


Contactgegevens: 152368@buas.nl


Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:

Ik zal me even voorstellen ik ben Sabine Knoflook (22 jaar) en Zoka is mijn tweede thuis. Samen met mijn tweeling zus gaan we afgelopen 13 jaar elk jaar mee. De laatste 4 jaar zijn we mee gegaan als Joka begeleiders. Ik loop op dit moment met veel plezier stage bij de Efteling en begeleid kinderen in de Efteling musical Sprookjessprokkelaar. Mijn dolle tweelingzus gaat al mee in week 5 als tika begeleider en zou het super leuk vinden om een enthousiaste Tika te begeleiden. Wie is er in voor een feestelijke week vol nieuwe avonturen? 


Heeft u een vraag stuur gerust een mailtje naar; 152368@buas.nl


Welke doelgroep / leeftijd?: TIKA


Week 6

Naam: Dennis Peet

Contactgegevens: dmpgta@hotmail.com

Zomerkamp ervaring/ervaring met werken met kinderen: Ik ben Dennis Peet, 21 jaar en ondertussen een zeer ervaren zomerkamper. Ga zelf namelijk al vanaf mijn 6e op zomerkamp en heb geen enkel jaar gemist, waarvan ook meerdere jaren twee weken geweest. Aankomend jaar ga ik voor de 20e keer op zomerkamp. 12 jaar deelgenomen als deelnemer.  Afgelopen vier jaar leiding geweest bij de Tikas. Dit is mij zeer goed bevallen. Aankomend jaar wil ik het daarom nogmaals doen. Weer bij de tikas. Ik heb zelf een aantal jaar lesgegeven op een turnvereniging en ben mentorleerling geweest. Jongens of meisjes tent maakt me niet uit! Ik heb er weer zin in om er een leuke week van te maken met de kinderen, mocht er wat zijn kunnen ze altijd terecht bij me. Ook dit jaar ben ik weer van plan er een geweldige week van te maken!

Welke doelgroep / leeftijd?: Tika, eventueel joka

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Marisa Mambro en Jacinta Bruin (dochter en moeder)

Contactgegevens: marisa_mambro@hotmail.com

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Hallo allemaal! Wij zijn Marisa en Jacinta, moeder en dochter. Marisa is 21 jaar oud en is 9 jaar mee geweest als deelnemer en gaat deze zomer voor de 6e keer mee als leiding. Jacinta is 62 jaar jong en heeft Marisa elke zomer trouw afgezet en opgehaald in Beekbergen. Na al dat ophalen en wegbrengen begon het ondertussen ook wel te kriebelen bij Jacinta om zelf zo'n week mee te maken. Zelf wil zij ook wel ervaren waarom Marisa hier zo gek van is. Het lijkt Marisa dan ook te gek om aan haar moeder te laten zien waarom ZOKA zo ontzettend leuk is!

Jacinta is in het dagelijks leven arts en heeft heel liefdevol 3 kinderen opgevoed. Marisa hoopt deze zomer haar HBO Toerisme studie af te ronden en werkt daarnaast als project manager bij een zakelijke reisorganisatie. 

Het lijkt ons heel leuk om een half weekje Sjoka's te begeleiden en de boel volledig op zijn kop te zetten! 

Welke doelgroep / leeftijd?: Sjoka

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Yentel van Hinte 

Contactgegevens: Yen.tel@live.nl 

Zomerkamp ervaring/ ervaring met werken met werken: Ik ben Yentel van Hinte en ik ben 18 jaar oud. Ik ben een aantal jaren als leiding meegegaan op atletiekkamp, nu dit er niet meer is, is het tijd voor iets nieuws! Zelf ben ik een keer mee geweest als mika en dit vond ik een super leuke week. Daarom wil ik nu mee als leiding van de tika’s zodat ik hen ook een leuke week kan bezorgen. Ik doe de verpleegkunde opleiding en zo kan ik dus best goed met mensen en kinderen omgaan. Heb jij zin in een leuke week in week 6 ? meld je aan! En stuur gerust een mail met vragen.

Welke doelgroep/leeftijd: Tika


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Merel Blok

Contactgegevens: merel.blok@hotmail.com

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Hoi, ik ben Merel en ben 20 jaar. Ik ben afgelopen 2 jaren met veel plezier tikaleiding geweest en wil dit jaar heel graag weer! Daarvoor heb ik 9 jaar zelf als deelnemer rond gelopen, dus ben ondertussen wel een ervaren zomerkamper. Ik heb zelf jaren lang geturnd en training gegeven. Hoe dan ook heb ik er onwijs veel zin in om er een onvergetelijke week van te maken! Als u nog zoekt naar leuke enthousiaste leiding of vragen hebt, stuur gerust een mailtje.

Welke doelgroep/leeftijd: Tika

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Manon Windau

Contactgegevens: manon@windau.nl

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:  Afgelopen jaar ben ik (Manon Windau 21 jaar) voor het eerst mee geweest met zoka als leiding in week 5 bij de mika’s. Ook heb ik al veel meer ervaring met kamp leiden binnen de organisatie Fun2stay.

Vorig jaar heb ik een top ervaring gehad bij zoka en ik zou me graag dit jaar ook weer aan willen melden als leiding. Ik ben beschikbaar in week 3 en 6 en ik ga het liefste mee met de mika of de tika groepen.

Welke doelgroep / leeftijd: Mika of TikaWeek 7

Naam: Joshua Jacobs, Emma Muller

ContactgegevensJoshua.jacobs.dino@gmail.comEmmamuller444@gmail.com

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Wij zijn Emma (20) en Joshua (21). Het lijkt ons heel leuk om dit een groepje gezellige Joka’s te begeleiden op kamp. Joshua is zelf al 13 jaar op kamp geweest waarvan 2 jaar leiding bij de Joka’s, verder is hij nog 1 jaar leiding geweest op een ander kamp waar kinderen waren van Tika leeftijd. Emma is zelf nog nooit op ZOKA geweest maar geeft wel al 3 jaar klimtraining aan kinderen tussen de 9 en 15. Het lijkt haar wel heel leuk om een keer mee te mogen als leiding in verband met alle leuke verhalen die Joshua verteld heeft.

Als je dus nog 2 leuke leiding zoekt kun je ons altijd een mailtje sturen! We hebben nu al zin in een topweek met de kinderen.

Welke doelgroep / leeftijd?: JOKA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Kelly Seremak

Contactgegevens: Kellyseremak@live.nl

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Hoi allemaal! Ik ben Kelly, 21 jaar en ik kom uit Oosterhout. Ik studeer momenteel HBO verpleegkunde en ik ga volgend jaar naar mijn 3e jaar. Graag zou ik dit jaar weer mee willen als leiding. Ik ben voorheen 2 keer mee geweest als leiding. Mag ik met jullie een leuke week tegemoet gaan?!

Welke doelgroep / leeftijd?: Sjoka tweede helftWelke week?:  6
Welke doelgroep : Joka, Tika, Mika

Naam: Anne-Fleur
Leeftijd: 20 jaar
Contactgegevens:  annefleurvangeest@hotmail.com of 0647553006
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Van mijn 9de tot 17de ben ik fanatieke zomerkamper geweest. Helaas kon ik de afgelopen 3 jaar niet naar Beekbergen komen. Dit jaar wil ik andere kinderen een geweldige zokaweek bezorgen!
Welke week?:  4,5,6 of 7
Welke doelgroep : Tika


Naam: 
Sabrina Pannekoek
Leeftijd: 24 jaar
Contactgegevens:  sa.briien@live.nl/06-39292291
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: ik ging vroeger zelf mee t/m Ouka's en ga sinds 2 jaar mee als leiding, ik geef binnen mijn twee sporten les aan kleine kinderen en oudere kinderen.
Welke week?:  6
Welke doelgroep : Joka, Tika, Mika
Naam: Sabrina Pannekoek
Leeftijd: 24 jaar
Contactgegevens:  sa.briien@live.nl/06-39292291
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: ik ging vroeger zelf mee t/m Ouka's en ga sinds 2 jaar mee als leiding, ik geef binnen mijn twee sporten les aan kleine kinderen en oudere kinderen.
Welke week?:  6
Welke doelgroep : Joka, Tika, Mika

Naam: Veronique Sprenger


Naam: Elmira Bosch en Fabienne Hulst
Leeftijd: 18 jaar
Contactgegevens: Elmira: elmira_bosch@live.nl 06-27478905 Fabienne: fabienne-hulst@hotmail.com 06-22179132
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:   Wij zijn 2 enthousiaste zoka kikkers die graag in het diepe worden gegooit. Beide hebben we al ervaring met kinderen. Elmira heeft een tijd volleybal les gegeven. Fabienne geeft les bij de springgroep voor kinderen tussen de leeftijd 6-12 jaar, daarnaast is zij zelf op zomerkamp geweest.
Welke week?: 
 2
Welke doelgroep :
 Tika's


Naam: Elmira Bosch en Fabienne Hulst
Leeftijd: 18 jaar
Contactgegevens: Elmira: elmira_bosch@live.nl 06-27478905 Fabienne: fabienne-hulst@hotmail.com 06-22179132
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:   Wij zijn 2 enthousiaste zoka kikkers die graag in het diepe worden gegooit. Beide hebben we al ervaring met kinderen. Elmira heeft een tijd volleybal les gegeven. Fabienne geeft les bij de springgroep voor kinderen tussen de leeftijd 6-12 jaar, daarnaast is zij zelf op zomerkamp geweest.
Welke week?: 
 2
Welke doelgroep :
 Tika's


Naam: Elmira Bosch en Fabienne Hulst
Leeftijd: 18 jaar
Contactgegevens: Elmira: elmira_bosch@live.nl 06-27478905 Fabienne: fabienne-hulst@hotmail.com 06-22179132
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:   Wij zijn 2 enthousiaste zoka kikkers die graag in het diepe worden gegooit. Beide hebben we al ervaring met kinderen. Elmira heeft een tijd volleybal les gegeven. Fabienne geeft les bij de springgroep voor kinderen tussen de leeftijd 6-12 jaar, daarnaast is zij zelf op zomerkamp geweest.
Welke week?: 
 2
Welke doelgroep :
 Tika's


Naam: Veronique Sprenger
Leeftijd: 21 jaar
Contactgegevens: veroniquemail@hotmail.com
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:    Ik ga al sinds mijn 6e ieder jaar op ZOKA dus inmiddels al zo een 14 jaar. Vorig jaar was ik voor het eerst als leiding bij de Tika’s, wat super leuk en leerzaam was! Ik ga altijd met dezelfde club, helaas konden ze dit jaar maar 4 leiding meenemen en was ik de laatste die me aanmeldde, waardoor er geen plek meer voor mij was. Ik turn zelf al mijn hele leven, en heb ook ervaring als trainer in de turnhal.
Welke week?: 
 2
Welke doelgroep :
 Mika


Naam: Eline Tempelman
Leeftijd: 21 jaar( in juli 22 jaar) 
Contactgegevens: 
0641167716/0523-251837 eline.tempelman@hotmail.com
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:   Ik ben in 2013 afgestudeerd  op MBO sport en bewegen als buurt onderwijs en sport + consulent. daarnaast heb ik ook mijn gymnastiekleider 3 diploma (lesbevoegdheid) hiermee geef ik 15 uur per week les aan verschillende verenigingen  waarbij de leeftijd varieert van 1,5  tot 82 jaar ik geef zowel recreatie/ acrogym als turnen ( 3/4/5/6 divisie) 
ik ben vorige jaren  ook mee geweest als leiding bij verschillende leeftijdsgroepen op het zomerkamp.en ik vond het een hele leuke ervaring nu zou ik me graag  dit jaar ook weer willen opgeven als leiding!!!
Welke week?: 
 1, 3 of 4
Welke doelgroep :
 Joka of Tika


Naam: Eline Tempelman
Leeftijd: 21 jaar( in juli 22 jaar) 
Contactgegevens: 
0641167716/0523-251837 eline.tempelman@hotmail.com
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:   Ik ben in 2013 afgestudeerd  op MBO sport en bewegen als buurt onderwijs en sport + consulent. daarnaast heb ik ook mijn gymnastiekleider 3 diploma (lesbevoegdheid) hiermee geef ik 15 uur per week les aan verschillende verenigingen  waarbij de leeftijd varieert van 1,5  tot 82 jaar ik geef zowel recreatie/ acrogym als turnen ( 3/4/5/6 divisie) 
ik ben vorige jaren  ook mee geweest als leiding bij verschillende leeftijdsgroepen op het zomerkamp.en ik vond het een hele leuke ervaring nu zou ik me graag  dit jaar ook weer willen opgeven als leiding!!!
Welke week?: 
 1, 3 of 4
Welke doelgroep :
 Joka of Tika


Naam: Patrick van der Werf
Leeftijd: 
Contactgegevens: 
0631975585 / patrick_thierak@live.nl
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:   Ik ben vanaf mijn 5e jaar al bekend op het zoka terrein. Tot mijn 16e jaar ben ik mee gegaan als deelnemer en vorig naar ben ik voor de eerste keer mee geweest als leiding mika. Ik heb ervaring in de turnhal en specifiek op de trampoline. Op dit moment studeer ik verpleegkunde en zit ik in mijn 2e jaar. Ik ben bekwaam tot EHBO en de meeste medische handelingen.  Ik ben erg goed met kinderen en kan snel inschatten als er iets aan de hand is.
Welke week?: 
 2
Welke doelgroep : 
Tika


Naam: Patrick van der Werf
Leeftijd: 
Contactgegevens: 
0631975585 / patrick_thierak@live.nl
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:   Ik ben vanaf mijn 5e jaar al bekend op het zoka terrein. Tot mijn 16e jaar ben ik mee gegaan als deelnemer en vorig naar ben ik voor de eerste keer mee geweest als leiding mika. Ik heb ervaring in de turnhal en specifiek op de trampoline. Op dit moment studeer ik verpleegkunde en zit ik in mijn 2e jaar. Ik ben bekwaam tot EHBO en de meeste medische handelingen.  Ik ben erg goed met kinderen en kan snel inschatten als er iets aan de hand is.
Welke week?: 
 2
Welke doelgroep : 
Tika


Naam: Rosalie Vos
Leeftijd: 
Contactgegevens: rosalie.vos1991@gmail.com 
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Ik ben 4 jaar meegeweest met zoka (als tika, mika en ouka) en vond het altijd heerlijk! Ik zit er al meerdere jaren aan te denken om als leiding mee te gaan en hopelijk lukt dat dit jaar. 
Welke week?:  2 
Welke doelgroep : Joka, tika of mika gymkampNaam:  Paula Hart
Leeftijd: 
21 jaar
Contactgegevens:
 hartje.paula@live.nl (0642504224)
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: 
Ik kom zelf al 11 jaar op Zomerkamp, sinds ik joka was. En inmiddels ga ik al 3 jaar meerdere weken per jaar mee als leiding. In het normale leven geef ik naast mijn studie geschiedenis wiskunde bijles aan middelbare scholieren.
Welke week?:
 1
Welke doelgroep : 
MikaNaam:  Paula Hart
Leeftijd: 
21 jaar
Contactgegevens:
 hartje.paula@live.nl (0642504224)
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: 
Ik kom zelf al 11 jaar op Zomerkamp, sinds ik joka was. En inmiddels ga ik al 3 jaar meerdere weken per jaar mee als leiding. In het normale leven geef ik naast mijn studie geschiedenis wiskunde bijles aan middelbare scholieren.
Welke week?:
 1
Welke doelgroep : 
MikaNaam:  Paula Hart
Leeftijd: 
21 jaar
Contactgegevens:
 hartje.paula@live.nl (0642504224)
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: 
Ik kom zelf al 11 jaar op Zomerkamp, sinds ik joka was. En inmiddels ga ik al 3 jaar meerdere weken per jaar mee als leiding. In het normale leven geef ik naast mijn studie geschiedenis wiskunde bijles aan middelbare scholieren.
Welke week?:
 1
Welke doelgroep : 
Mika


Naam:  Paula Hart
Leeftijd: 
21 jaar
Contactgegevens:
 hartje.paula@live.nl (0642504224)
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: 
Ik kom zelf al 11 jaar op Zomerkamp, sinds ik joka was. En inmiddels ga ik al 3 jaar meerdere weken per jaar mee als leiding. In het normale leven geef ik naast mijn studie geschiedenis wiskunde bijles aan middelbare scholieren.
Welke week?:
 1
Welke doelgroep : 
Mika

Naam: Kai Groenen

Contactgegevens: kai.groenen@hotmail.com

Zomerkamp ervaring/ervaring met werken met kinderen: Mijn naam is Kai Groenen. Voor deze zomer ben ik op zoek naar een leuke groep Tika’s voor week 7 waarmee ik het kamp op zijn kop kan zetten!

Ikzelf ben 21 jaar oud en ik kom al vanaf kleins af aan op kamp, ik kan de kids dus zeker helpen de beste week van het jaar te beleven! Dit wordt mijn 17e jaar kamp, (en allemaal waren ze even fantastisch) waarvan mijn 4e keer als Tikaleiding en aangezien dit de afgelopen jaren zo goed bevallen is zou ik dat deze zomer graag herhalen.

Sinds een aantal jaar ga ik samen op kamp met Jelle Westerman, zijn bericht kunnen jullie ook terugvinden op deze site. Wij hebben de afgelopen jaren een gouden vriendschap opgebouwd waardoor we hebben gemerkt dat wij elkaar goed versterken en kunnen ondersteunen, ook de kinderen enthousiast maken gaat ons prima af, Jelle turnt al erg lang en kan zich dus opwerpen als turn-leiding. Ikzelf heb altijd recreatiekamp gedaan, de spellen in het bos, op de zandverstuiving en bij de waterval zijn voor mij de mooiste momenten. Het enthousiasme van de kinderen en mede-leiding op die momenten is gewoonweg fantastisch.

Ik hoop dat ik jullie hiermee warm heb gekregen voor een te gekke zomer, met veel feest, gezelligheid en leuke mensen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan gerust een mailtje!

Welke doelgroep/leeftijd?: Tika