Leiding aangeboden!

Wil je ook graag als leiding op kamp maar ben je niet aangesloten bij een gymvereniging of is er geen leiding meer nodig? Stuur dan een berichtje naar leiding@zoka.nl met daarin; 

Naam:

Contactgegevens:

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:

Welke week?:

Welke doelgroep / leeftijd?: (Sjoka, Joka, Tika, Mika)

Wij zullen dit berichtje dan zo snel mogelijk op de site plaatsen. Geïnteresseerde verenigingen kunnen je dan benaderen. 

LET OP: De streefleeftijd van MIKA-leiding is 21+

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Week 1


Week 2

Naam: Polle Doing

Contactgegevens: polledoing@gmail.com

Zomerkamp ervaring/ervaring met werken met kinderen: Ik heb redelijk wat oppas ervaring, daarnaast ben ik vorig jaar een week leiding geweest, en kom ik al 11 jaar op Zomerkamp.

Welke doelgroep/leeftijd: Tika

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Sem Maris

Contactgegevens: alexandermaris82@gmail.comm

Zomerkamp ervaring/ervaring met werken met kinderen: Ik pas af en toe op, daarnaast was ik vorig jaar mee als leiding en kom ik al 8 jaar op Zomerkamp.

Welke doelgroep/leeftijd: Tika

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Igor Portanger

Contactgegevens: igorportanger@hotmail.com

Zomerkamp ervaring/ervaring met werken met kinderen: Ik geef basketbaltraining en pas wel eens op mijn broertje of neefjes. Ook ben ik 5 jaar mee geweest op Zomerkamp.

Welke doelgroep/leeftijd: Tika

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Deveny van den Berg

Contactgegevens: deveny1997@live.nl

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Hoi ik ben Deveny, 20 jaar oud en zit in mijn laatste jaar van de opleiding managementassistent. Ik ben de afgelopen 3 jaar mee geweest als leiding en zelf ook al 6 jaar als deelnemer. 
Ik heb er ontzettend veel zin in, dus ik hoop dat ik met jullie mee mag! :)

Welke doelgroep / leeftijd?: Joka / Tika

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Jiska en Kathe

Contactgegevens: jiskasnoeij@gmail.com

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Dag allemaal, Wij zijn twee gezellige enthousiaste meiden die jullie kinderen de gaafste halve week van hun leven willen bezorgen. Jiska is 2 keer zelf als deelnemer mee geweest en dit jaar wordt haar 5e jaar als leiding. Kathe is als deelnemer 5 keer mee geweest en vond dit zo leuk dat zij nu graag zelf als leiding mee wilt. Wij kunnen dan ook wel zeggen dat wij het kamp terrein aardig goed uit ons hoofd kennen.

Jiska heeft een MBO diploma Sociaal Pedagogische Werker en een HBO diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Daarnaast heeft zij een minor Nederlandse Gebarentaal gedaan wat zij erg interessant en leerzaam vond. Tijdens haar studie heeft zij verschillende stages gelopen met betrekking tot kinderen met ADHD, autisme, angststoornissen en een verstandelijke beperking. 

In het dagelijks leven is zij nu werkzaam bij een grote zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking, waar zij haar plezier en voldoening uit haalt. In haar vrije tijd doet zij aan turnen en dansen en vindt zij het erg leuk om creatief bezig te zijn. 

Kathe is assistent trainster en geeft les aan jongere kinderen bij een turnvereniging. Daarnaast heeft zij stage gelopen bij een kinderdagverblijf bij kinderen in de leeftijd van 2 t/m 4 jaar en in groep 8 in het basisonderwijs.

Vanaf juni 2019 kunnen wij vol trots zeggen dat zij gediplomeerd is als verpleegkundige niveau 4. Tijdens haar studie heeft zij verschillende stages gelopen waarbij zij altijd in contact is met patiënten in verschillende leeftijdsklasses.

Op het moment loopt zij stage in het Flevoziekenhuis en werkt zij in de thuiszorg. In haar vrije tijd turnt zij 3 dagen per week. 

Dit laatste is dan ook wat wij enkele jaren samen met veel plezier doen en waar onze vriendschap begon. Hierdoor weten weten wij wat wij aan elkaar hebben waardoor wij goed op elkaar ingespeeld zijn. 

Wij hebben al zin in Zoka, jullie ook? Stuur ons gerust een mailtje. 

Welke doelgroep/leeftijd: Sjoka, 2e helft


Week 3

Naam: Sparta Dordrecht

Contactgegevens: elise_swart@hotmail.com

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: We hebben vanuit onze vereniging een hele enthousiaste leiding (19 jaar) over die zelf al jaren als deelnemer op kamp is mee geweest en sinds vorig jaar als leiding mee gaat. Zij zou ook dit jaar heel graag als JOKA-leiding mee willen in week 3 om de kinderen een onvergetelijke week te bezorgen. Zoeken uw deelnemers nog een leuke leiding? Laat het ons weten!

Welke doelgroep / leeftijd?: (bij voorkeur) JOKA

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Sparta Dordrecht

Contactgegevens: elise_swart@hotmail.com

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: We hebben vanuit onze vereniging een hele enthousiaste leiding (20 jaar) over die zelf al jaren als deelnemer op kamp is mee geweest en dit jaar graag als leiding mee gaat. Zij zou heel graag als JOKA-leiding mee willen in week 3 om de kinderen een onvergetelijke week te bezorgen. Zoeken uw deelnemers nog een leuke leiding? Laat het ons weten!

Welke doelgroep / leeftijd?: (bij voorkeur) JOKA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Johan Krul en Rianne Potter

Contactgegevens: krul99@hotmail.com

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Wij zijn Johan en Rianne, we wonen in Langedijk en zijn 19 jaar. Johan gaat nu 7 jaar naar ZOKA waarvan 6 jaar als deelnemer en 1 als leiding. Vorig jaar was hij leiding bij de JOKA’s. Rianne gaat al 10 jaar mee als deelnemer. Dit jaar willen wij graag samen als leiding gaan bij de JOKA’s of TIKA’s. Johans ervaring met kinderen is dat hij schaaklessen geeft en stages heeft gelopen bij verschillende basisscholen. Als OUKA heeft Rianne veel activiteiten gedaan met SJOKA’s, zoals naar het zwembad en waterspelletjes. Wij hebben elkaar leren kennen op ZOKA en zijn sindsdien goede vrienden. Ons doel is om er een fantastische week van te maken en nieuwe vriendschappen te zien ontstaan. Laten we samen de week op z’n kop zetten!

Voor meer informatie mail ons gerust.

Welke doelgroep / leeftijd: Joka of Tika


Week 4

Naam: Sandra Langendoen

Contactgegevens: sandrahierbenik@hotmail.com


Zomerkamp ervaring/ervaring met werken met kinderen: Ik ga vanaf kinds af aan elk jaar naar Zoka. En kijk er elk jaar weer het hele jaar door ernaar uit. De activiteiten die we doen op Zoka vind ik altijd super leuk. Ik vind het altijd een gezellige en geslaagde week vooral omdat ik ook toffe nieuwe mensen leer kennen. Ervaring met kinderen: Ik ben opgegroeid in een gezin met veel broertjes en zusjes. Ik heb ook stage gelopen op een basisschool.


Welke doelgroep/leeftijd: Tika


Week 5

Naam: Sharda Sol

Contactgegevens: sol-sharda@hotmail.com

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Hallo,Mijn naam is Sharda Sol en ik ben 27 jaar en heb een zoontje van 5. Vroeger ben ik met de tika's, mika's en ouka's mee geweest. En graag zou ik nu mee gaan als leiding. 

Welke doelgroep / leeftijd: Mika


Week 6

Naam: Marieke Geradts; Lotte van den Brink

Contactgegevens: Lotte@koningspage61.nlMarieke.geradts@hotmail.nl 

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Hee wij zijn Marieke en Lotte, beide 19 jaar oud. Het lijkt ons superleuk om dit jaar een groep joka’s te begeleiden. Marieke is momenteel bezig met het afstuderen tot onderwijsassistent en heeft dus genoeg ervaring met kinderen. Daarnaast gaat zij al van af kleins af aan op zoka en is dus goed bekend met hoe alles werkt op en rondom zoka. Lotte zit in haar 3e jaar van de studie ALO (academie lichamelijke opvoeding). In deze 3 jaar heeft zij heel veel ervaring opgedaan met verschillende leeftijdsgroepen, zowel op de basisschool, middelbare school als het MBO. Lotte is 1x als kleine sjoka mee geweest en daarna voornamelijk bij de mika’s en ouka’s. Ook bij haar zit de kennis rondom zoka dus wel goed. Beide hebben wij vorig jaar voor het eerst een week leiding gedraaid. Marieke bij de tika’s en Lotte bij de joka’s. Voor dit jaar zijn wij op zoek naar een leuke groep joka’s om de boel mee op de kop te zetten! Wij hebben er in ieder geval alweer heel erg veel zin in, wij hopen jullie natuurlijk ook!

Als u nog zoekt naar leuke enthousiaste leiding of vragen hebt, stuur gerust een mailtje!

Welke doelgroep / leeftijd?: Joka

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Dennis Peet

Contactgegevens: dmpgta@hotmail.com

Zomerkamp ervaring/ervaring met werken met kinderen: Ik ben Dennis Peet, 21 jaar en ondertussen een zeer ervaren zomerkamper. Ga zelf namelijk al vanaf mijn 6e op zomerkamp en heb geen enkel jaar gemist, waarvan ook meerdere jaren twee weken geweest. Aankomend jaar ga ik voor de 20e keer op zomerkamp. 12 jaar deelgenomen als deelnemer.  Afgelopen vier jaar leiding geweest bij de Tikas. Dit is mij zeer goed bevallen. Aankomend jaar wil ik het daarom nogmaals doen. Weer bij de tikas. Ik heb zelf een aantal jaar lesgegeven op een turnvereniging en ben mentorleerling geweest. Jongens of meisjes tent maakt me niet uit! Ik heb er weer zin in om er een leuke week van te maken met de kinderen, mocht er wat zijn kunnen ze altijd terecht bij me. Ook dit jaar ben ik weer van plan er een geweldige week van te maken!

Welke doelgroep / leeftijd?: Tika, eventueel joka

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Jelle Westerman

Contactgegevens: jellewesterman@gmail.com

Zomerkamp ervaring/ervaring met werken met kinderen: Mijn naam is Jelle, en voor deze zomer ben ik opzoek naar een leuke tika groep voor week 6 om gezamenlijk het kampterrein op zijn kop te zetten! Ik ben nu 21 jaar en dit wordt mijn vierde keer Tika leiding leiding. Omdat dit altijd zo goed is bevalt zou ik dat dit jaar graag weer doen! Zelf ben ik meerdere malen als deelnemer mee geweest en weet dus wat er voor nodig is om een fantastische week te beleven. Sinds de Ouka’s ga ik samen met Kai Groenen op kamp. Vriendschappen ontstaan op Zoka, die zijn goud waard. Zijn oproep is hier ook terug te vinden. Iedere week leer je weer nieuwe mensen kennen, uit alle hoeken van het land. Het mooiste van kamp is altijd het geweldige groepsgevoel wat je met elkaar krijgt, door alles wat je samen meemaakt. Dit hoop ik ook de Tika’s mee te geven door hun overal bij te betrekken en in mee te nemen. Hebben jullie ook zo’n zin in een geweldige week? Stuur dan snel een mailtje!

Welke doelgroep/leeftijd: Tika

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Marisa Mambro en Jacinta Bruin (dochter en moeder)

Contactgegevens: marisa_mambro@hotmail.com

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Hallo allemaal! Wij zijn Marisa en Jacinta, moeder en dochter. Marisa is 21 jaar oud en is 9 jaar mee geweest als deelnemer en gaat deze zomer voor de 6e keer mee als leiding. Jacinta is 62 jaar jong en heeft Marisa elke zomer trouw afgezet en opgehaald in Beekbergen. Na al dat ophalen en wegbrengen begon het ondertussen ook wel te kriebelen bij Jacinta om zelf zo'n week mee te maken. Zelf wil zij ook wel ervaren waarom Marisa hier zo gek van is. Het lijkt Marisa dan ook te gek om aan haar moeder te laten zien waarom ZOKA zo ontzettend leuk is!

Jacinta is in het dagelijks leven arts en heeft heel liefdevol 3 kinderen opgevoed. Marisa hoopt deze zomer haar HBO Toerisme studie af te ronden en werkt daarnaast als project manager bij een zakelijke reisorganisatie. 

Het lijkt ons heel leuk om een half weekje Sjoka's te begeleiden en de boel volledig op zijn kop te zetten! 

Welke doelgroep / leeftijd?: Sjoka

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Kai Groenen

Contactgegevens: kai.groenen@hotmail.com

Zomerkamp ervaring/ervaring met werken met kinderen: Mijn naam is Kai Groenen. Voor deze zomer ben ik op zoek naar een leuke groep Tika’s voor week 6 waarmee ik het kamp op zijn kop kan zetten!

Ikzelf ben 21 jaar oud en ik kom al vanaf kleins af aan op kamp, ik kan de kids dus zeker helpen de beste week van het jaar te beleven! Dit wordt mijn 17e jaar kamp, (en allemaal waren ze even fantastisch) waarvan mijn 4e keer als Tikaleiding en aangezien dit de afgelopen jaren zo goed bevallen is zou ik dat deze zomer graag herhalen.

Sinds een aantal jaar ga ik samen op kamp met Jelle Westerman, zijn bericht kunnen jullie ook terugvinden op deze site. Wij hebben de afgelopen jaren een gouden vriendschap opgebouwd waardoor we hebben gemerkt dat wij elkaar goed versterken en kunnen ondersteunen, ook de kinderen enthousiast maken gaat ons prima af, Jelle turnt al erg lang en kan zich dus opwerpen als turn-leiding. Ikzelf heb altijd recreatiekamp gedaan, de spellen in het bos, op de zandverstuiving en bij de waterval zijn voor mij de mooiste momenten. Het enthousiasme van de kinderen en mede-leiding op die momenten is gewoonweg fantastisch.

Ik hoop dat ik jullie hiermee warm heb gekregen voor een te gekke zomer, met veel feest, gezelligheid en leuke mensen. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan gerust een mailtje!

Welke doelgroep/leeftijd?: Tika

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Anne en Judith Toepoel

Contactgegevens: anne.toepoel@outlook.com

Zomerkamp ervaring/ervaring met werken met kinderen: Het lijkt ons superleuk om een half weekje samen leiding te zijn bij de sjoka's. Ik (Anne) ga al jaren naar zoka als deelnemer en al 2x als leiding bij de tika's. Ik heb een jaar pabo gedaan en 2 jaar dansles gegeven aan peuters en kleuters. Nu doe ik de opleiding tot stewardess. Ik ga dit jaar ook nog mee als joka leiding in een andere week. 
Judith zit al jaren lang in het onderwijs van kleuter juf tot groep 8, intern begeleidster  en zelfs directrice. Het lijkt haar leuk om zelfs in de zomer ook nog bezig te zijn met kinderen. We hebben er allebei al super veel zin in om samen met de kinderen een leuke "halve" week te beleven.

Welke doelgroep/leeftijd: Sjoka

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Yentel van Hinte 

Contactgegevens: Yen.tel@live.nl 

Zomerkamp ervaring/ ervaring met werken met werken: Ik ben Yentel van Hinte en ik ben 18 jaar oud. Ik ben een aantal jaren als leiding meegegaan op atletiekkamp, nu dit er niet meer is, is het tijd voor iets nieuws! Zelf ben ik een keer mee geweest als mika en dit vond ik een super leuke week. Daarom wil ik nu mee als leiding van de tika’s zodat ik hen ook een leuke week kan bezorgen. Ik doe de verpleegkunde opleiding en zo kan ik dus best goed met mensen en kinderen omgaan. Heb jij zin in een leuke week in week 6 ? meld je aan! En stuur gerust een mail met vragen.

Welke doelgroep/leeftijd: Tika

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Nik van Beelen

Contactgegevens: nikkivanbeelen@hotmail.com

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Dit jaar zou voor mij het achtste jaar zijn dat ik naar zomerkamp ga waarvan drie als leiding. (Joka/tika/Mika) In totaal ben ik al meer dan 15 weken op zomerkamp geweest. Verder ben ik begeleiding van een groep explorers bij scouting bosgeest (15-18jaar) 

Welke doelgroep/leeftijd: Tika of Mika

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Merel Blok

Contactgegevens: merel.blok@hotmail.com

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Hoi, ik ben Merel en ben 20 jaar. Ik ben afgelopen 2 jaren met veel plezier tikaleiding geweest en wil dit jaar heel graag weer! Daarvoor heb ik 9 jaar zelf als deelnemer rond gelopen, dus ben ondertussen wel een ervaren zomerkamper. Ik heb zelf jaren lang geturnd en training gegeven. Hoe dan ook heb ik er onwijs veel zin in om er een onvergetelijke week van te maken! Als u nog zoekt naar leuke enthousiaste leiding of vragen hebt, stuur gerust een mailtje.

Welke doelgroep/leeftijd: Tika


Week 7

Naam: Joshua Jacobs, Emma Muller

ContactgegevensJoshua.jacobs.dino@gmail.comEmmamuller444@gmail.com

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Wij zijn Emma (20) en Joshua (21). Het lijkt ons heel leuk om dit een groepje gezellige Joka’s te begeleiden op kamp. Joshua is zelf al 13 jaar op kamp geweest waarvan 2 jaar leiding bij de Joka’s, verder is hij nog 1 jaar leiding geweest op een ander kamp waar kinderen waren van Tika leeftijd. Emma is zelf nog nooit op ZOKA geweest maar geeft wel al 3 jaar klimtraining aan kinderen tussen de 9 en 15. Het lijkt haar wel heel leuk om een keer mee te mogen als leiding in verband met alle leuke verhalen die Joshua verteld heeft.

Als je dus nog 2 leuke leiding zoekt kun je ons altijd een mailtje sturen! We hebben nu al zin in een topweek met de kinderen.

Welke doelgroep / leeftijd?: JOKA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam: Mark Majoor

Contactgegevens: mark.majoor@gmail.com

Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Ik ben Mark, 26 jaar en werkzaam alspedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Zomerkamp ervaring heb ik ondertussen, dit word mijn 5de jaar als leiding.

Welke doelgroep / leeftijd?: Voorkeur voor joka of tika!Welke week?:  6
Welke doelgroep : Joka, Tika, Mika

Naam: Anne-Fleur
Leeftijd: 20 jaar
Contactgegevens:  annefleurvangeest@hotmail.com of 0647553006
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Van mijn 9de tot 17de ben ik fanatieke zomerkamper geweest. Helaas kon ik de afgelopen 3 jaar niet naar Beekbergen komen. Dit jaar wil ik andere kinderen een geweldige zokaweek bezorgen!
Welke week?:  4,5,6 of 7
Welke doelgroep : Tika


Naam: 
Sabrina Pannekoek
Leeftijd: 24 jaar
Contactgegevens:  sa.briien@live.nl/06-39292291
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: ik ging vroeger zelf mee t/m Ouka's en ga sinds 2 jaar mee als leiding, ik geef binnen mijn twee sporten les aan kleine kinderen en oudere kinderen.
Welke week?:  6
Welke doelgroep : Joka, Tika, Mika
Naam: Sabrina Pannekoek
Leeftijd: 24 jaar
Contactgegevens:  sa.briien@live.nl/06-39292291
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: ik ging vroeger zelf mee t/m Ouka's en ga sinds 2 jaar mee als leiding, ik geef binnen mijn twee sporten les aan kleine kinderen en oudere kinderen.
Welke week?:  6
Welke doelgroep : Joka, Tika, Mika

Naam: Veronique Sprenger


Naam: Elmira Bosch en Fabienne Hulst
Leeftijd: 18 jaar
Contactgegevens: Elmira: elmira_bosch@live.nl 06-27478905 Fabienne: fabienne-hulst@hotmail.com 06-22179132
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:   Wij zijn 2 enthousiaste zoka kikkers die graag in het diepe worden gegooit. Beide hebben we al ervaring met kinderen. Elmira heeft een tijd volleybal les gegeven. Fabienne geeft les bij de springgroep voor kinderen tussen de leeftijd 6-12 jaar, daarnaast is zij zelf op zomerkamp geweest.
Welke week?: 
 2
Welke doelgroep :
 Tika's


Naam: Elmira Bosch en Fabienne Hulst
Leeftijd: 18 jaar
Contactgegevens: Elmira: elmira_bosch@live.nl 06-27478905 Fabienne: fabienne-hulst@hotmail.com 06-22179132
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:   Wij zijn 2 enthousiaste zoka kikkers die graag in het diepe worden gegooit. Beide hebben we al ervaring met kinderen. Elmira heeft een tijd volleybal les gegeven. Fabienne geeft les bij de springgroep voor kinderen tussen de leeftijd 6-12 jaar, daarnaast is zij zelf op zomerkamp geweest.
Welke week?: 
 2
Welke doelgroep :
 Tika's


Naam: Elmira Bosch en Fabienne Hulst
Leeftijd: 18 jaar
Contactgegevens: Elmira: elmira_bosch@live.nl 06-27478905 Fabienne: fabienne-hulst@hotmail.com 06-22179132
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:   Wij zijn 2 enthousiaste zoka kikkers die graag in het diepe worden gegooit. Beide hebben we al ervaring met kinderen. Elmira heeft een tijd volleybal les gegeven. Fabienne geeft les bij de springgroep voor kinderen tussen de leeftijd 6-12 jaar, daarnaast is zij zelf op zomerkamp geweest.
Welke week?: 
 2
Welke doelgroep :
 Tika's


Naam: Veronique Sprenger
Leeftijd: 21 jaar
Contactgegevens: veroniquemail@hotmail.com
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:    Ik ga al sinds mijn 6e ieder jaar op ZOKA dus inmiddels al zo een 14 jaar. Vorig jaar was ik voor het eerst als leiding bij de Tika’s, wat super leuk en leerzaam was! Ik ga altijd met dezelfde club, helaas konden ze dit jaar maar 4 leiding meenemen en was ik de laatste die me aanmeldde, waardoor er geen plek meer voor mij was. Ik turn zelf al mijn hele leven, en heb ook ervaring als trainer in de turnhal.
Welke week?: 
 2
Welke doelgroep :
 Mika


Naam: Eline Tempelman
Leeftijd: 21 jaar( in juli 22 jaar) 
Contactgegevens: 
0641167716/0523-251837 eline.tempelman@hotmail.com
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:   Ik ben in 2013 afgestudeerd  op MBO sport en bewegen als buurt onderwijs en sport + consulent. daarnaast heb ik ook mijn gymnastiekleider 3 diploma (lesbevoegdheid) hiermee geef ik 15 uur per week les aan verschillende verenigingen  waarbij de leeftijd varieert van 1,5  tot 82 jaar ik geef zowel recreatie/ acrogym als turnen ( 3/4/5/6 divisie) 
ik ben vorige jaren  ook mee geweest als leiding bij verschillende leeftijdsgroepen op het zomerkamp.en ik vond het een hele leuke ervaring nu zou ik me graag  dit jaar ook weer willen opgeven als leiding!!!
Welke week?: 
 1, 3 of 4
Welke doelgroep :
 Joka of Tika


Naam: Eline Tempelman
Leeftijd: 21 jaar( in juli 22 jaar) 
Contactgegevens: 
0641167716/0523-251837 eline.tempelman@hotmail.com
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:   Ik ben in 2013 afgestudeerd  op MBO sport en bewegen als buurt onderwijs en sport + consulent. daarnaast heb ik ook mijn gymnastiekleider 3 diploma (lesbevoegdheid) hiermee geef ik 15 uur per week les aan verschillende verenigingen  waarbij de leeftijd varieert van 1,5  tot 82 jaar ik geef zowel recreatie/ acrogym als turnen ( 3/4/5/6 divisie) 
ik ben vorige jaren  ook mee geweest als leiding bij verschillende leeftijdsgroepen op het zomerkamp.en ik vond het een hele leuke ervaring nu zou ik me graag  dit jaar ook weer willen opgeven als leiding!!!
Welke week?: 
 1, 3 of 4
Welke doelgroep :
 Joka of Tika


Naam: Patrick van der Werf
Leeftijd: 
Contactgegevens: 
0631975585 / patrick_thierak@live.nl
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:   Ik ben vanaf mijn 5e jaar al bekend op het zoka terrein. Tot mijn 16e jaar ben ik mee gegaan als deelnemer en vorig naar ben ik voor de eerste keer mee geweest als leiding mika. Ik heb ervaring in de turnhal en specifiek op de trampoline. Op dit moment studeer ik verpleegkunde en zit ik in mijn 2e jaar. Ik ben bekwaam tot EHBO en de meeste medische handelingen.  Ik ben erg goed met kinderen en kan snel inschatten als er iets aan de hand is.
Welke week?: 
 2
Welke doelgroep : 
Tika


Naam: Patrick van der Werf
Leeftijd: 
Contactgegevens: 
0631975585 / patrick_thierak@live.nl
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen:   Ik ben vanaf mijn 5e jaar al bekend op het zoka terrein. Tot mijn 16e jaar ben ik mee gegaan als deelnemer en vorig naar ben ik voor de eerste keer mee geweest als leiding mika. Ik heb ervaring in de turnhal en specifiek op de trampoline. Op dit moment studeer ik verpleegkunde en zit ik in mijn 2e jaar. Ik ben bekwaam tot EHBO en de meeste medische handelingen.  Ik ben erg goed met kinderen en kan snel inschatten als er iets aan de hand is.
Welke week?: 
 2
Welke doelgroep : 
Tika


Naam: Rosalie Vos
Leeftijd: 
Contactgegevens: rosalie.vos1991@gmail.com 
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: Ik ben 4 jaar meegeweest met zoka (als tika, mika en ouka) en vond het altijd heerlijk! Ik zit er al meerdere jaren aan te denken om als leiding mee te gaan en hopelijk lukt dat dit jaar. 
Welke week?:  2 
Welke doelgroep : Joka, tika of mika gymkampNaam:  Paula Hart
Leeftijd: 
21 jaar
Contactgegevens:
 hartje.paula@live.nl (0642504224)
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: 
Ik kom zelf al 11 jaar op Zomerkamp, sinds ik joka was. En inmiddels ga ik al 3 jaar meerdere weken per jaar mee als leiding. In het normale leven geef ik naast mijn studie geschiedenis wiskunde bijles aan middelbare scholieren.
Welke week?:
 1
Welke doelgroep : 
MikaNaam:  Paula Hart
Leeftijd: 
21 jaar
Contactgegevens:
 hartje.paula@live.nl (0642504224)
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: 
Ik kom zelf al 11 jaar op Zomerkamp, sinds ik joka was. En inmiddels ga ik al 3 jaar meerdere weken per jaar mee als leiding. In het normale leven geef ik naast mijn studie geschiedenis wiskunde bijles aan middelbare scholieren.
Welke week?:
 1
Welke doelgroep : 
MikaNaam:  Paula Hart
Leeftijd: 
21 jaar
Contactgegevens:
 hartje.paula@live.nl (0642504224)
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: 
Ik kom zelf al 11 jaar op Zomerkamp, sinds ik joka was. En inmiddels ga ik al 3 jaar meerdere weken per jaar mee als leiding. In het normale leven geef ik naast mijn studie geschiedenis wiskunde bijles aan middelbare scholieren.
Welke week?:
 1
Welke doelgroep : 
Mika


Naam:  Paula Hart
Leeftijd: 
21 jaar
Contactgegevens:
 hartje.paula@live.nl (0642504224)
Zomerkamp ervaring / ervaring met werken met kinderen: 
Ik kom zelf al 11 jaar op Zomerkamp, sinds ik joka was. En inmiddels ga ik al 3 jaar meerdere weken per jaar mee als leiding. In het normale leven geef ik naast mijn studie geschiedenis wiskunde bijles aan middelbare scholieren.
Welke week?:
 1
Welke doelgroep : 
Mika