Staf en leiding

Zonder staf en leiding kunnen we geen Zomerkamp draaien. Wie moet er anders zorgen dat er (kinder)tanden gepoetst worden, bordjes leeg worden gegeten, dat de posten tijdens een spel bemand zijn, de telefoon opgenomen wordt, het kampvuur op tijd aan is en het eten wordt rondgereden?! Hier zijn vele handen voor nodig en alle hulp is welkom. 

Voorafgaand aan de zomer zijn er al veel mensen aan de slag met alle voorbereidingen. Onder andere worden de spelprogramma's geschreven, beleidskwesties uitgewerkt en de inschrijvingen worden secuur bijgehouden. Al deze mensen doen dit vrijwillig! 

Tijdens de zomer komt dit vrijwilligerswerk tot z'n hoogtepunt. Dan hebben we in totaal rond de 650 mensen op het terrein rondlopen die verdeeld over zeven weken zorgen dat dit zeven fantastische weken worden.

Wil je hier meer over weten, lees dan het leidingboekje en geef je op via je vereniging of meld je aan via staf@zoka.nl of leiding@zoka.nl. Voor meer aanvullende informatie hebben we voor staf en leiding een boekje gemaakt met de ongeschreven regels. Die vind je hier

Vanaf maart is er in aanloop naar de zomer maandelijks een zogenaamd werkweekend op het kampterrein in Beekbergen. Wil je het terrein graag eens zien en kennis maken met andere vrijwilligers, dan ben je van harte welkom. Mail voor kennismaking en opgave naar staf@zoka.nl of leiding@zoka.nl.