Wat is Zomerkamp?

Zomerkamp is de leukste week van de zomer voor alle kinderen van 6 t/m 18 jaar. Lid van een gym-, dans- of freerun vereniging of niet, iedereen is welkom! 
Een week waarin uw kind samen met oude of nieuwe vriendjes een groot avontuur beleeft. Gezellig met z'n allen slapen en keten in een grote tent. Voor elke leeftijdsgroep is er een gaaf programma. Voor de jongste heerlijk de hele dag actief buiten spelen met speurtochten, verstoppertje, kampvuur, zwemmen en liedjes zingen. Voor de ouderen natuurlijk ook een nachtprogramma, bezoek aan de stad en uit je dak gaan in de disco. 
 

Op het kampterrein staan 7 gezellige tentendorpen waar de kinderen per leeftijdsgroep voor die week hun intrek nemen. Elk kind heeft zijn eigen tentleiding. Deze leiding zorgt er voor dat uw kind een te gekke week gaat beleven. Meestal is deze tentleiding al een bekend gezicht vanuit de gym-, dans- of freerun vereniging.

We bieden elke zomer 7 weken Zomerkamp aan, waarin in elke week plaats is voor kinderen van alle leeftijden. Als u uw zoon of dochter opgeeft voor Zomerkamp kunt u in de meeste weken ook nog kiezen om extra gym, dans of freerun toe te voegen aan het programma van uw kind. Als ze thuis ook gek zijn op gym, dans of freerun, is het natuurlijk extra leuk als ze dit op kamp ook elke dag kunnen doen! Bij de weekindeling kunt u zien in welke weken extra gym-, dans- en freerun lessen beschikbaar zijn. Een overzicht van het aanbod en de kosten vindt u aan de linker kant in het menu. 

Wilt u weten hoe een dag op Zomerkamp er voor uw kind uit ziet? Klik dan hier.