Uw kind is in Beekbergen, en u bent thuis...

Foto's en weekverslagen
Vanaf het moment dat de kampweek is begonnen zijn onze fotografen op het terrein actief. Elke dag kunt u op deze website een selectie van de gemaakte foto's vinden vanaf het Kampterrein in Beekbergen in ons fotoboek
Ook schrijven de fotografen elke dag een kort verslagje van alle activiteiten die die dag hebben plaatsgevonden. Bezoek dus elke dag even onze site en lees de nieuwste editie van het weekverslag.

Contact
Mocht je tijdens de weken contact willen hebben met De Zomerkampen, bel dan met 06-43016555 of 055-5058756

In beide gevallen krijgt u de administratie van de Zomerkampen aan de lijn. Veel ouders geven tegenwoordig hun kinderen een mobiele telefoon mee om naar huis te bellen. In verband met heimwee en het risico op verlies en beschadiging raden wij dit af. Als het nodig is, zullen wij zeker contact opnemen met thuis. Wilt u toch weten hoe het gaat, dan kunt u afspreken met de leiding van uw vereniging of de leiding van de tent dat die u zelf een keertje belt in de loop van de week. Voor de oudere leeftijdsgroepen kan het gebruik van een telefoon handig zijn tijdens het programma voor bijvoorbeeld contact met de leiding. Het is echter nooit noodzakelijk om er een mee te hebben. 

Post
De post die bezorgd wordt voor de Zomerkampen komt niet direct op het kampterrein aan. Het moet eerst nog worden gesorteerd op het bondsbureau van de KNGU. Hierdoor is er standaard minstens 1 dag vertraging voordat wij de post kunnen uitdelen. Wij raden dan ook aan om vroeg in de week post te versturen. Post die te laat aankomt, sturen wij niet door. Dit is met zoveel deelnemers ondoenlijk.

Het is natuurlijk ook mogelijk om bij aankomst bij de administratie alvast een kaartje achter te laten. Dit geldt ook voor verjaardagskadootjes die op de juiste dag uitgedeeld moeten worden. Zet op de envelop van een verjaardagskaart ook altijd duidelijk dat het om een verjaardag gaat en op welke datum het feestvarken de kaart moet krijgen.

Een kaartje van het thuisfront is altijd leuk. Nou ja, niet altijd… Onze vraag is of nieuwtjes over bijvoorbeeld een weggelopen konijn kunnen wachten tot de dag van thuiskomst.

Post- en bezoekadres:
KNGU Zomerkampen 
Naam (eventueel tentnummer of dorpsnaam)
Postbus 142
7360 AC Beekbergen

Als u weet in welke tent of in welk dorp uw zoon of dochter zit, zet dat dan erbij, dat scheelt ons een hoop zoekwerk.