Mijn kind inschrijven

Je kunt je kind op twee manieren inschrijven voor de KNGU Zomerkampen.

Als hoofdboeker voor een vereniging:
Als je zoon of dochter lid is van een gym- of dansvereniging en je hebt via de vereniging gehoord van de Zomerkampen, dan is er vaak bij de vereniging een contactpersoon, ook wel hoofdboeker genoemd, die de inschrijvingen voor onze Zomerkampen regelt. Ook vriendjes en vriendinnetjes van leden kunnen op die manier worden aangemeld. Neem hiervoor contact op met de betreffende gym- of dansvereniging om te informeren naar de mogelijkheden. 

Heb je als ouder inloggegevens ontvangen van de hoofdboeker, dan dien je als ouder eerst een account voor jezelf aan te maken, alvorens je de gegevens van de deelnemer(s) in kunt voeren.

Als hoofdboeker voor je eigen kind(eren):
Is je zoon of dochter geen lid van een gym- of dansvereniging of schrijft deze vereniging niet gezamenlijk in? Dan schrijf je je kind zelf in. De inschrijfprocedure in gelijk als die voor een vereniging. Alleen hoef je geen inlog naar de ouders te sturen, want dat ben je immers zelf. Als ouder fungeer je zelf als hoofdboeker voor uw eigen kind. Je kunt ook vriendjes, buurmeisjes, nichtjes en neefjes onder jouw naam inschrijven. Volg dan verder de stappen zoals beschreven voor een hoofdboeker van een vereniging. 

BELANGRIJK: Als kinderen bij elkaar in de tent willen, dienen zij onder hetzelfde inschrijfnummer ingeschreven te worden. Dat is de enige manier waarop wij kunnen garanderen dat zij samen ingedeeld worden. Zijn er dus veel "losse" kinderen die bij elkaar in de tent willen, beslis dan onderling welke ouder deze kinderen samen inschrijft.

Alle informatie die je nodig hebt om kinderen in te schrijven vind je bij 'Inschrijven'.