UNIEKE ACTIE: Jubileumjasje

dinsdag, 14 november 2017

In 2018 bestaan de KNGU Zomerkampen 60 jaar en dat vieren we groots! Onder andere door een gaaf softshell jasje aan te bieden voor onze trouwe achterban. Dit is een eenmalige actie, dus wil jij na een gezellige avond bij het kampvuur lekker warm over de heuvel lopen of een fijn jasje in de turnzaal aan hebben, maak dan gebruik van dit unieke aanbod.

De softshells zijn verkrijgbaar in acht kleuren en hebben twee binnenzakken, twee zijzakken en een borstzak met rits. Op de rug en de linkerborst komt standaard een Zomerkamp-logo in het wit. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je eigen jasje te personaliseren door je voornaam onder het logo op de borst te zetten.

Tijdens een aantal evenementen is er gelegenheid om de softshells te passen, zodat je de juiste maat en kleur kunt kiezen. Dit is tijdens onze Nieuwjaarsborrel op 21 januari in Utrecht en tijdens de eerste twee werkweekenden in Schagerbrug en Beekbergen. Na deze momenten sluit de bestelperiode en gaan de jasjes in productie. Let op, het is een eenmalige actie, dus nu of nooit!

Geef via dit formulier aan welk model, maat en kleur je wilt bestellen. Uiterlijk medio juni 2018 ontvang je het jasje. Deze worden niet opgestuurd, maar kunnen worden opgehaald of meegegeven op een werkweekend of het stafweekend in Beekbergen. Ons netwerk is zo verspreid over het hele land, dat er altijd wel iemand bij je in de buurt woont die jouw softshell voor je mee kan nemen. Uiteraard is ophalen tijdens de zomer in Beekbergen ook geen probleem. 

De prijs van dit unieke jasje is 38,50 euro inclusief alle opdrukken. Nadat je bestelling via dit formulier gedaan is, ontvang je binnen twee weken een betaalverzoek in je mail. Alleen als je betaald hebt, wordt jouw persoonlijke softshell gemaakt. Ruilen of geld teruggave is niet mogelijk. 

Bestellen via www.bit.ly/zokasoftshell.

Heb je nog vragen, mail dan naar promotie@zoka.nl.


Terug naar het overzicht