Mailserver op z'n kop!

woensdag, 09 januari 2019

We zijn superblij en wederom verrast door het overweldigende aantal deelnemers dat zich in wil schrijven zodra de inschrijfsite weer in de lucht is. Het is zo hard gegaan dat sommige weken en/of leeftijdgroepen al vol zitten. Voor week 3 was het extreem druk, want daar zaten de meeste dorpen al om 14:05 uur vol. Check hier de beschikbare plaatsen.

Helaas kan de uitgaande mailserver het niet allemaal bolwerken en komen sommige bevestigingen niet aan bij de hoofdboekers. Hier hebben wij nog geen logica in gevonden. Er wordt heel hard gewerkt door onze eigen mensen, maar ook door de IT-afdeling van de KNGU om op te sporen waar het probleem zit. We hopen dit euvel uiteraard zo snel mogelijk op te lossen, maar kunnen helaas niet in de toekomst kijken.

Wel kunnen we zeggen dat alle reserveringen via inschrijven.zoka.nl netjes bij ons binnenkomen en allemaal op volgorde van binnenkomst zijn of worden verwerkt. Mocht je dus nog geen bevestiging hebben ontvangen, dan kan het zijn dat de mail ergens is blijven hangen bij Microsoft of in je spambox zit. 

Er zijn veel (technische) aanpassingen gedaan binnen de inschrijfprocedure. Hier zitten nog de zogenaamde "kinderziektes" in. Mocht je ergens tegenaan lopen in de procedure, mail dit dan naar inschrijvingen@zoka.nl. Beschrijf zo duidelijk mogelijk wat er niet goed gaat en maak waar mogelijk screenshots en stuur deze mee met je mail. Ook komt er veel mail van de inschrijfcommissie in de spamboxen binnen, dus check die ook goed voordat je contact zoekt met de dames van de inschrijfcommissie. Als je ook in je spam niets kunt vinden, mail dan zo snel mogelijk. Indien bekend onder vermelding van je inschrijfnummer.

Terug naar het overzicht