NIEUW: FREERUNKAMP!!!

dinsdag, 17 maart 2015

Een primeur voor de KNGU Zomerkampen: in week 4 (26 juli t/m 1 augustus) bieden wij voor het eerst Freerunkamp aan!!! Heb je zin om trucs zoals de palm-spin, wall-flip of de reverse te leren? Dat kan deze zomer op bij ons!!!

Freerunning is enorm in opkomst. Deze snel groeiende sport lijkt op turnen, maar het is ontstaan en bedoeld voor op straat. Zo sierlijk mogelijk van de ene plek naar de andere en onderweg hindernissen en obstakels nemen, daar gaat het allemaal om. Met snelheid gekoppeld aan acrobatiek, fysieke uitdaging, mentale beheersing en controle. Het gaat vooral om samen met anderen je jumps en tricks te verbeteren. Dit kan met alle niveau`s door elkaar!

Je krijgt één keer per dag een freeruntraining onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Dit doen we in de ingerichte turnzaal met hindernissen, obstakels, een valkuil, tumblingbaan en grote trampoline. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt, dus als je nog niet eerder aan freerunning hebt gedaan, is dit een leuke kennismaking! Meer informatie vind je hier.

Terug naar het overzicht