Het laatste nieuws lees je hier!

RSS
vrijdag, 18 januari 2019

Update problemen inschrijvingen

Voor zover we nu kunnen zien, zijn de problemen met de mailservers opgelost. Het kan zijn dat er in het inschrijfproces nog wat foutjes zitten. Loop je hier als hoofdboeker tegenaan of hoor je dat ouders problemen hebben bij het invoeren van de gegevens van deelnemers, mail dan zo snel mogelijk naar de inschrijfcommissie, dan kunnen ze met je meekijken en samen naar de oplossing zoeken.

woensdag, 09 januari 2019

Mailserver op z'n kop!

We zijn superblij en wederom verrast door het overweldigende aantal deelnemers dat zich in wil schrijven zodra de inschrijfsite weer in de lucht is. Het is zo hard gegaan dat sommige weken en/of leeftijdgroepen al vol zitten. Voor week 3 was het extreem druk, want daar zaten de meeste dorpen al om 14:05 uur vol. Check hier de beschikbare plaatsen.

zaterdag, 05 januari 2019

We gaan los! Start inschrijvingen!

Vanmiddag om 14:00 uur gaat de inschrijfsite open! Via inschrijven.zoka.nl kunnen de hoofdboekers (voorheen contactpersonen) hun reservering plaatsen. Zodra je van de inschrijfcommissie een bevestiging hebt ontvangen, is de reservering pas definitief. Verdere uitleg vind je hier. Sommige weken of leeftijdgroepen kunnen erg snel vol zijn. Check hier de beschikbare plaatsen. 

vrijdag, 21 december 2018

Algemene Voorwaarden gewijzigd

Onze Algemene Voorwaarden zijn gewijzigd. Voornamelijk de annuleringsregeling, de betaling en de inschrijfprocedure zijn aangepast. Lees daarom de zogenaamde "kleine lettertjes", voordat je deelnemers en/of leiding inschrijft. Tijdens het inschrijfproces moeten hoofdboekers en ouders namelijk akkoord gaan met deze voorwaarden.

zondag, 02 december 2018

De prijzen voor 2019 zijn bekend

Bedankt voor jullie geduld. De prijzen voor 2019 zijn bekend. We hanteren vanaf dit seizoen een basisprijs voor een kampweek. Voor Joka, Tika, Mika en Ouka is dat 170 euro en voor Sjoka rekenen we 90 euro. Daarbij op komen eventueel extra toeslagen zoals sporttoeslag en/of toeslag als de deelnemer geen lid is van de KNGU. Check deze link voor meer uitleg.

1
2 3 ... 9