Het laatste nieuws lees je hier!

RSS
dinsdag, 02 april 2019

Aanmelden werkweekend 13 & 14 april

Eind maart is er enorm veel geklust en gezaagd op het eerste werkweekend in Schagerbrug.

Volgende week mogen we weer naar Beekbergen om onder andere te starten met schilderen en natuurlijk gaan we weer lamineren. We hebben voor iedereen wel een klusje en kunnen dan ook nog wel wat handjes gebruiken. Hopelijk ben jij er ook bij. 

De Open Dag van 13 april gaat niet door, maar kinderen zijn dit weekend wel welkom.


Klik hier om je aan te melden.


woensdag, 20 maart 2019

Onze Open Dag op 13 april gaat niet door

Helaas hebben we onze Open Dag van zaterdag 13 april moeten cancelen vanwege het te lage aantal aanmeldingen. We hopen iedereen in de zomer op het kampterrein te zien. Vragen kun je mailen naar promotie@zoka.nl.

zaterdag, 05 januari 2019

We gaan los! Start inschrijvingen!

Vanmiddag om 14:00 uur gaat de inschrijfsite open! Via inschrijven.zoka.nl kunnen de hoofdboekers (voorheen contactpersonen) hun reservering plaatsen. Zodra je van de inschrijfcommissie een bevestiging hebt ontvangen, is de reservering pas definitief. Verdere uitleg vind je hier. Sommige weken of leeftijdgroepen kunnen erg snel vol zijn. Check hier de beschikbare plaatsen. 

vrijdag, 21 december 2018

Algemene Voorwaarden gewijzigd

Onze Algemene Voorwaarden zijn gewijzigd. Voornamelijk de annuleringsregeling, de betaling en de inschrijfprocedure zijn aangepast. Lees daarom de zogenaamde "kleine lettertjes", voordat je deelnemers en/of leiding inschrijft. Tijdens het inschrijfproces moeten hoofdboekers en ouders namelijk akkoord gaan met deze voorwaarden.

zondag, 02 december 2018

De prijzen voor 2019 zijn bekend

Bedankt voor jullie geduld. De prijzen voor 2019 zijn bekend. We hanteren vanaf dit seizoen een basisprijs voor een kampweek. Voor Joka, Tika, Mika en Ouka is dat 170 euro en voor Sjoka rekenen we 90 euro. Daarbij op komen eventueel extra toeslagen zoals sporttoeslag en/of toeslag als de deelnemer geen lid is van de KNGU. Check deze link voor meer uitleg.

1
2 3