Het laatste nieuws lees je hier!

RSS
vrijdag, 08 november 2019

Nieuwe website

Bij onze nieuwe naam hoort ook nieuwe invulling van onze website. Achter de schermen wordt hier heel hard aan gewerkt. In december presenteren wij onze nieuwe look. Tot die tijd houden we hier alles up to date wat betreft data, weekindeling en prijzen, maar we houden hier nog wel even de naam KNGU Zomerkampen aan. Het is zonde van de tijd om dit voor deze korte periode nog aan te passen op zoveel plaatsen. 

vrijdag, 01 november 2019

Thema 2020

Het thema voor 2020 is bekend! Na een lange avond van pitches en stemrondes zijn we eruit! Zomerkampen, daar zit muziek in!!! Dus put on your dancing shoes en haal je cd's uit het stof, want we gaan een swingende zomer tegemoet...

zaterdag, 19 oktober 2019

Weekindeling 2020

De weekindeling voor de Zomerkampen van 2020 is bekend! Na vele verzoeken van de clubs uit regio Noord, waarin wij tijdens hun eerste week vakantie van oorsprong alleen Zomerkamp aanboden, hebben wij besloten ook in deze week Gymkamp aan te bieden. Check alle weken hier! De inschrijfsite opent op zaterdag 4 januari om 14:00 uur!

zaterdag, 15 juni 2019

Vanaf 2020 SummerMoves

De KNGU is een nieuwe koers aan het varen met Dutch Gymnastics en wij haken graag aan bij deze verfrissingsslag. Een speciale werkgroep met Zomerkampers en collega’s van de KNGU heeft een aantal bijeenkomsten gehad om te kijken hoe we het Zoka-gevoel kunnen vangen in een nieuwe naam en uitstraling. Met behulp van o.a. mind-mapping en visuele associatie kwamen we tot de volgende centrale thema’s:

- Vrij (vrijheid, openheid).
- Jezelf zijn (jezelf kunnen en mogen zijn, ruimte voor iedereen).
- Samen (samen met de kinderen, samen met het team, samen met alle betrokkenen).
- Belevenis (het kamp is een ware belevenis die je je hele leven met je mee neemt. Je maakt er vrienden voor het leven. Verslavend leuk!).
- Professioneel (de Zomerkampen zijn enorm professioneel opgezet waar veiligheid en zekerheid gegarandeerd is voor ouders).
- Bewegen (letterlijk sport en actief zijn, maar ook op andere manieren in beweging komen, emotie).
- Fun (het is een groot feest om aan het Zomerkamp deel te nemen en om dit te organiseren).

Met deze ingrediënten zijn we tot de volgende nieuwe naam en uitstraling gekomen.


Inhoudelijk zal er niets veranderen aan onze Zomerkampen. Gympie blijft onze mascotte, we slapen in dezelfde tenten en maken net zoveel plezier als de afgelopen 60 jaar! Wij zijn enthousiast. We hopen jullie ook! Deze zomer zullen jullie hier nog niet veel van zien, maar voor het seizoen van 2020 gaan we alles klaarmaken voor SummerMoves. Eind december is de nieuwe website klaar. Jullie hebben dus nog even tijd om eraan te wennen.

woensdag, 05 juni 2019

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is één van de maatregelen die de KNGU neemt om de kans op (seksueel) grensoverschrijdend gedrag binnen o.a. de KNGU Zomerkampen te verkleinen. Het geeft meer zekerheid over het verleden van (nieuwe) vrijwilligers en het vermindert de kans dat personen die eerder in de fout zijn gegaan, toch een functie bij de KNGU Zomerkampen kunnen uitoefenen. Met deze verklaring toont de persoon aan dat hij of zij niet veroordeeld is voor ernstige delicten, zoals een zeden- of geweldsdelict.

1
2