gymkamp

Voorafgaand aan de kampweek kun je er voor kiezen om op kamp, naast het zomerkampprogramma, extra te gymmen. Je gaat dan meerdere malen in de week trainen in de volledig ingerichte turnhal van de KNGU. Buiten de zomervakantie trainen hier ook onze Nederlandse topturn(st)ers zoals Epke Zonderland en Sanne Wevers. In een kampweek met extra gym staat er een team van gediplomeerde trainers en extra begeleiders klaar om je een leuke gymweek te laten beleven. Zij bieden voor alle niveaus een uitdagend en creatief gymprogramma aan.

Wat kan je in een gymweek allemaal verwachten?

De turnhal heeft naast alle officiële dames- en herentoestellen een valkuil waardoor je makkelijk nieuwe turnelementen kunt leren. Verder ligt er een luchttumbling, is er een airvlak, staan er diverse trampolines en is er veel extra materiaal aanwezig om meerdere stations te creëren. Zo kunnen uitdagende en moeilijke elementen op een veilige manier geoefend worden en ben je lekker vaak aan de beurt. Gymkampers trainen 8 tot 10 uur.

Of je nou recreant bent, selectie turnt of je op acrogym zit of aan trampolinespringen doet, het maakt niet uit welke gymdiscipline je thuis beoefent; een gymweek op kamp is voor iedereen leuk!!! Je beleeft plezier in de zaal door tijdens de trainingen aan je nieuwe oefening te werken of juist je oefening nog beter maken en nieuwe elementen toe te voegen.