Freerunkamp

Naast Zomerkamp en Gymkamp, bieden we in een aantal weken voor kinderen van 8 t/m 18 jaar (joka t/m ouka) Freerunkamp aan. Naast alle leuke andere zomerkampactiviteiten, train je dagelijks in een ingerichte sporthal met specifiek materiaal onder begeleiding van gediplomeerde freeruntrainers.

Freerunning is vooral bekend als straatsport, echter de indoorvariant is net zo uitdagend. Zo sierlijk mogelijk van de ene plek naar de andere en onderweg hindernissen en obstakels nemen, daar gaat het allemaal om. Met snelheid gekoppeld aan acrobatiek, fysieke uitdaging, mentale beheersing en controle. Freerunning is enorm in opkomst. De sport is een hit op internet en in films, tijdens evenementen en op televisie komen freerunners regelmatig voorbij. Steeds meer jongeren beoefenen Freerunning of zoeken een plek waar ze onder begeleiding nieuwe trucs en tricks kunnen leren.

Op Freerunkamp gaan we werken aan de coolste moves en indrukwekkende sprongtechnieken. Freerunning is een sport waarin snel resultaat behaald wordt. Deelnemers van alle niveaus ontmoeten elkaar en komen samen om te trainen en plezier te maken. Naast de standaard turntoestellen, maken we ook gebruik van vault-boxes en precision-blocks die speciaal voor freerunning ontwikkeld zijn.

Inschrijven

Ben je enthousiast en kun je niet wachten om je aan te melden? Ga dan meteen naar http://inschrijven.zoka.nl/ en reserveer je plaats!!! De kosten zijn gelijk aan een week Gymkamp of Danskamp.

Als je al voor een andere week of voor Gym-, Dans- of Zomerkamp hebt ingeschreven, dan is het mogelijk om nog te switchen van week of soort kamp. Mail hiervoor naar inschrijvingen@zoka.nl o.v.v. je inschrijfnummer en telefoonnummer.

Wil je als trainer/leiding voor Freerunning mee op kamp? Mail dan naar sport@zoka.nl voor meer informatie.