Kinderen inschrijven

Om een of meer kinderen in te schrijven voor een kampweek volg je onderstaand stappenplan.

  • Ga naar http://inschrijven.zoka.nl 
  • Kies hier voor "reserveer hier je plekken". Vul hier je eigen gegevens in, de week waarvoor je wilt inschrijven en het aantal deelnemers dat je wilt aanmelden. Binnen enkele dagen krijg je een inschrijfnummer, loginnaam en wachtwoord van ons. Mocht je in meerdere weken willen inschrijven, dien je het formulier meerdere keren in te vullen.
  • Let op: Pas nadat je van ons je reserveringsnummer hebt gekregen is je reservering definitief en ben je er zeker van dat de plaatsen die je wilde reserveren ook beschikbaar zijn. 

    Inloggegevens ontvangen? 
  • Log in op http://mijn.zoka.nl en controleer of je reservering klopt. Mocht het niet kloppen, neem dan contact op met de inschrijfcommissie via inschrijvingen@zoka.nl. Vermeld altijd je inschrijfnummer.
  • Vul het mailadres van de ouders in binnen jouw eigen gedeelte van mijn.zoka.nl. Klik op het envelopje. Er wordt automatisch een mail vanuit ons systeem gegenereerd en daarna moeten de ouders zelf een account aanmaken op mijn.zoka.nl. Vervolgens voeren de ouders alle gegevens van hun kind in. 
  • Op de persoonlijke pagina van de hoofdboeker in mijn.zoka.nl kan hij/zij zien wie de gegevens al heeft ingevoerd en dus compleet heeft. Zorg ervoor dat alle gegevens uiterlijk vier weken voor aanvang van de kampweek zijn ingevuld. Daarna is dit namelijk niet meer mogelijk omdat de kampleiders dan bezig gaan met alle indelingen voor de kampweek. 
  • Heb je als ouder inloggegevens ontvangen van de hoofdboeker, dan dien je als ouder eerst een account voor jezelf aan te maken, alvorens je de gegevens van de deelnemer(s) in kunt voeren.

Leidingbijdrage:

Wij brengen standaard 20 euro extra in rekening als leidingbijdrage. Bij voldoende geleverde leiding, wordt het (restant)bedrag betaald aan de hoofdboeker. Deze draagt na de kampweek zorg dat het terugbetaalde bedrag evenredig verdeeld wordt onder de ouders/verzorgers.

Kinderen die worden ingeschreven voor een week Zomerkamp worden bij voorkeur vergezeld van leiding. Leiding moet 18 jaar of ouder zijn (voor de mika's streven we naar 21 jaar en ouder) en het leuk vinden om de kinderen te begeleiden bij een week kamp. Het aantal leiding dat je als groep of vereniging nodig hebt is als volgt: Per 4 sjoka’s, 1 leiding. Bij alle andere leeftijdsgroepen heb je per 8 deelnemers 1 leiding nodig. Behalve als je Ouka’s inschrijft voor ‘Zomerkamp’ of ‘Danskamp’. Voor deze deelnemers hoef je geen leiding te regelen. Het aantal leiding dat je nodig hebt moet je naar boven afronden.

 

Als je geen leiding kunt vinden bij je vereniging of in de buurt kun je op de site www.zoka.nl een oproepje plaatsen bij ‘leiding gevraagd’ onder het kopje ‘Staf en leiding’. Als het hier ook niet lukt, regelt Zomerkamp de leiding voor jouw kinderen. Je betaalt dan een leidingbijdrage van 20,- euro per deelnemer. Deze leidingbijdrage betalen de ouders standaard aan het einde van het inschrijfproces per iDEAL. Zorg dat ook de leiding goed geïnformeerd is voor ze een week op kamp komen. Mail ze het leidingboekje en verwijs ze naar de site voor meer informatie.


Annuleringskosten:
De annuleringskosten bedragen minimaal €20,- per deelnemer, €10,- voor sjoka’s. Wanneer er geannuleerd wordt tussen acht en vier weken voor aanvang van de kampweek, wordt er 50% van het deelnemersgeld in rekening gebracht. Bij annulering korter dan vier weken voor aanvang van de kampweek is het volledige deelnemersgeld verschuldigd.

Wijzigingen in de reservering:
Wijzigingen van reserveringen kunnen via je persoonlijke pagina worden doorgegeven, door te klikken op 'reservering aanpassen'. Extra plekken reserveren kan alleen als er nog plaatsen beschikbaar zijn en deze plekken zijn pas definitief na een bevestiging. 

Betaling:
De betaling doen de ouders rechtstreeks naar de KNGU. Deze stap komen zij vanzelf tegen aan het einde van de invoerprocedure van de gegevens van de kinderen. Als de factuur betaald is, kun je die nog eens inzien via het hoofdmenu onder “mijn reservering". Indien je vragen hebt over de factuur, neem dan contact op via inschrijvingen@zoka.nl. Vermeld bij correspondentie altijd je inschrijfnummer.