Prijzen 2019


Leeftijd  Kosten  

Basisprijs Sjoka (halve week)

6 t/m 8 jaar
€ 90,00


 
Toeslag Sjoka geen KNGU-lid€ 18,00Basisprijs Joka | Tika | Mika | Ouka (hele week)

8 t/m 18 jaar

€ 170,00Toeslag Joka | Tika | Mika | Ouka geen KNGU-lid€ 34,00


 
Toeslag Gym | Dans | Freerun


€ 32,50


 

 

 

 

 

 Voorbeeld: Een tika die op gymkamp wil en geen KNGU-lid is, betaalt € 236,50 (€ 170,00 + € 34,00 + € 32,50).

Per deelnemer wordt er standaard € 20,00 gerekend voor de leidingbijdrage. 

Wanneer je je kind inschrijft voor Gymkamp, Danskamp of Freerunkamp krijgt je kind tijdens de kampweek, naast het recreatieprogramma, extra gym-, dans- of freerunlessen. 

Zoals je ziet, wordt er korting gegeven aan de leden van de KNGU. De ouders vullen op het inschrijfformulier in of de deelnemer lid is van de KNGU, dit wordt vervolgens direct op de factuur verwerkt.

Kinderen die worden ingeschreven voor een week Zomerkamp worden bij voorkeur vergezeld door leiding. Als je particulier inschrijft zonder leiding, of als je als vereniging niet genoeg leiding kan vinden, kan een leiding-toeslag van 20,- euro per deelnemer worden berekend. De KNGU Zomerkampen verzorgt dan de leiding voor uw deelnemers. Meer informatie hierover is te vinden onder het kopje 'inschrijven' 

Deze en overige belangrijke informatie hebben we ook gebundeld in het informatieboekje voor ouders

KNGU - toelichting prijsdifferentiatie
"De KNGU hanteert een prijsdifferentiatie sinds 1 januari 2016 op haar evenementen. Vanuit onze leden is de wens uitgesproken om zichtbaar te maken waarvoor men lid is. Deze differentiatie is toegepast om ledenvoordeel zichtbaar te maken. De Zomerkampen zijn 'onderdeel' van het lidmaatschap waar men contributie voor betaalt". 

Betaling 
De betaling van het kampgeld verloopt via iDEAL direct na het invoeren van de gegevens van de deelnemer(s) door de ouders/verzorgers. De betaling gaat rechtstreeks naar de KNGU. Deze stap kom je vanzelf tegen aan het einde van de invoerprocedure.

Wij brengen standaard 20 euro extra in rekening als leidingbijdrage. Bij voldoende geleverde leiding, wordt het (restant)bedrag betaald aan de hoofdboeker. Deze draagt na de kampweek zorg dat het terugbetaalde bedrag evenredig verdeeld wordt onder de ouders/verzorgers. 
 
De annuleringskosten bedragen minimaal €20,- per deelnemer, €10,- voor sjoka’s. Wanneer er geannuleerd wordt tussen acht en vier weken voor aanvang van de kampweek, wordt er 50% van het deelnemersgeld in rekening gebracht. Bij annulering korter dan vier weken voor aanvang van de kampweek is het volledige deelnemersgeld verschuldigd.