Zoek je nog leiding voor je kinderen?

Kinderen die worden ingeschreven voor een kampweek worden bij voorkeur vergezeld van leiding. Leiding moet 18 jaar of ouder zijn en het leuk vinden om de kinderen te begeleiden bij een week kamp. Het aantal leiding dat je als groep, ouder of vereniging nodig hebt is als volgt:

Per 4 sjoka’s, 1 leiding. Bij alle andere leeftijdsgroepen heb je per 8 deelnemers 1 leiding nodig. Behalve als je Ouka’s inschrijft voor ‘Zomerkamp’ of ‘Danskamp’. Voor deze deelnemers hoef je geen leiding te regelen. Het aantal leiding dat je nodig hebt moet je naar boven afronden.

Als je geen leiding kunt vinden binnen je vereniging, dan kun je kijken bij "leiding aangeboden". Een oproepje plaatsen bij "leiding gezocht" kan ook. Hier vind je oud-deelnemers die graag hun kampervaring uit willen breiden als leiding.

Als het hier ook niet lukt, regelt Zomerkamp de leiding voor jouw kinderen. Per deelnemers wordt er standaard 20 euro leidingbijdrage gerekend, die bij voldoende leiding via de hoofdboeker terugbetaald wordt.

Zorg dat ook de leiding goed geïnformeerd is voor ze een week op kamp komen. Mail ze het leidingboekje en verwijs ze naar deze site voor meer informatie.