Inschrijven

Zo meld je je kind(eren) aan voor een geweldige zomer!

Het maakt niet uit of je je eigen kinderen, kinderen van anderen (vriendjes, vriendinnetjes) of alle kinderen van de gym-, dans- of freerun vereniging wilt aanmelden voor een te gekke kampweek.
Wanneer je kinderen inschrijft bij de KNGU Zomerkampen ben jij voor de Zomerkampen de 'hoofdboeker'. De aanmeldprocedure werkt voor zowel ouders als verenigingen bijna hetzelfde. Het enige verschil is dat je als ouder geen inloggegevens per mail hoeft te versturen, want je bent namelijk zelf de ouder. Een hoofdboeker die namens een vereniging inschrijft, moet dit wel doen.

BELANGRIJK: Als kinderen bij elkaar in de tent willen, dienen zij onder hetzelfde inschrijfnummer ingeschreven te worden. Dat is de enige manier waarop wij kunnen garanderen dat zij samen ingedeeld worden. Zijn er dus veel "losse" kinderen die bij elkaar in de tent willen, beslis dan onderling welke ouder deze kinderen samen inschrijft.

In de menu's aan de linker kant vind je alle stappen die je als hoofdboeker moet doorlopen om je aanmelding succesvol te laten verlopen.

Wanneer je hoofdboeker bent voor de hele vereniging, vind je hier bovendien ook allemaal handige downloads  zoals flyers en posters om te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen zich aanmelden.

Heb je na het doorlezen van de instructie nog vragen, of heb je hulp nodig, neem dan gerust contact op via inschrijvingen@zoka.nl