Het schip van Kapitein Marianne vaart uit!

Alle hens aan dek, want week 5 gaat van start!

Op het schip van Kapitein Marianne vinden we verschillende groepen opvarenden. Zo springen er Blitskikkers in het rond en bovenop het dek is Zwemclub Plons actief in het zwembad. Ho! Pas op! Bijna een botsing met de Mikano's, gelukkig is de Spetterwatch van de EHBO ter plaatse om hier en daar een pleister te plakken. De Supersouka's spuiten alles nat, gelukkig hebben de Waterdieren in de Blokhut daar geen last van, zij zijn al nat en dus kunnen zij de verkleumde opvarenden voorzien van een warm kopje koffie of thee en ze hebben ook genoeg lekkers en ijsjes in de aanbieding.

In de gymzaal kunnen de opvarenden zich uitleven met het Spongebobteam, de dansers swingen er op los in de danszaal. De ID zorgt weer goed voor de gasten door het eten rond te brengen en alles netjes achter te laten. Op de Admi zorgen ze voor rustig vruchtwater omdat er een klein Kapiteintje op komst is.

Wij als Wally en Wally van de Foto mogen deze bijzondere reis op de gevoelige plaat vastleggen... Als ze ons kunnen vinden natuurlijk ;-).

Wij gaan ons best doen het fotoboek en ook het weekverslag regelmatig bij te werken deze week.
Veel kijk- en leesplezier!

Groetjes,
Wally en Wally