Quotes

ZOKA is a way of life!
Carolien Mentink (staflid)
 • 0 Aanmeldingen voor 2019
  • 0 aanmeldingen voor week 1
  • 0 aanmeldingen voor week 2
  • 0 aanmeldingen voor week 3
  • 0 aanmeldingen voor week 4
  • 0 aanmeldingen voor week 5
  • 0 aanmeldingen voor week 6
  • 0 aanmeldingen voor week 7

INSCHRIJVING START 5 JANUARI!

2019 thematekening kleur


KNGU ZOMERKAMPEN | Dat wil je beleven! 

De KNGU Zomerkampen organiseert al meer dan 60 jaar in de bossen van Beekbergen elke zomer zeven weken Zomerkamp voor alle kinderen tussen de 6 en de 18 jaar. De kampweken staan in het teken van plezier, dansen, zingen, gymmen, freerunnen, waterspelletjes, bosspelen, griezeltochten, vrienden maken, kampvuur en nog veel meer!

HET THEMA VOOR 2019 IS "ZOMERKAMPEN, ALLES OP Z'N KOP!"

Laatste berichten

zondag, 02 december 2018

De prijzen voor 2019 zijn bekend

Bedankt voor jullie geduld. De prijzen voor 2019 zijn bekend. We hanteren vanaf dit seizoen een basisprijs voor een kampweek. Voor Joka, Tika, Mika en Ouka is dat 170 euro en voor Sjoka rekenen we 90 euro. Daarbij op komen eventueel extra toeslagen zoals sporttoeslag en/of toeslag als de deelnemer geen lid is van de KNGU. Check deze link voor meer uitleg.

donderdag, 22 november 2018

Start inschrijvingen 2019

Anders dan altijd beginnen de inschrijvingen dit jaar niet op 1 januari, maar op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar, 5 januari om 14:00 uur. Zo heeft iedereen op 1 januari gewoon lekker de tijd voor oliebollen en andere feestelijkheden. 

Daarnaast zijn er nog een aantal zaken veranderd, zoals bijvoorbeeld betaling. Die gaat voortaan via iDEAL direct via de ouders. De inschrijfprocedure gaat niet helemaal op z'n kop, maar we hebben hiervoor wel een hele nieuwe site ingericht. Meer hierover binnenkort in de nieuwsbrief.

maandag, 05 november 2018

Zomerkampen, alles op z'n kop!

Begin november zijn alle programmacommissieleden weer bij elkaar gekomen tijdens het programmaweekend om leuke, verrassende en nieuwe thema's te pitchen voor komende zomer. Op vrijdagavond mag iedereen die dat wil zijn of haar idee presenteren aan de hele club en wordt er druk gebrainstormd en uiteindelijk gestemd...

En we zijn er ondersteboven van, want het thema voor 2019 is "Zomerkampen, alles op z'n kop!". Dat belooft wat voor de zomer... De programmacommissies zullen de komende periode hun creativiteit weer laten gelden en een supergaaf programma voor alle leeftijdsgroepen maken! 

vrijdag, 13 juli 2018

Fotoalbums 2018

In het kader van de nieuwe privacywetgeving, hebben wij dit jaar onze fotoalbums anders ingericht. Per week krijgen ouders een mail met een link speciaal voor de foto's van de week waarin hun kinderen op kamp zijn. Deze mail komt op de zondag van de start van de kampweek. Houd dus je mailbox in de gaten!

Op de site staan alleen nog maar algemene foto's.

woensdag, 11 juli 2018

Het feest is losgebarsten!!!

Onze feestzomer is in volle gang. Ouders krijgen een week voor de start van de kampweek een uitgebreide mail met de laatste informatie. Check ook alle informatie voor ouders.

Oudere berichten