Quotes

De plek waar je als je er naar toe gaat je hart groter wordt!
Piet Reijers (staflid)
 • 2335 Aanmeldingen voor 2019
  • 319 aanmeldingen voor week 1
  • 304 aanmeldingen voor week 2
  • 622 aanmeldingen voor week 3
  • 336 aanmeldingen voor week 4
  • 87 aanmeldingen voor week 5
  • 258 aanmeldingen voor week 6
  • 409 aanmeldingen voor week 7

ZOKA 2019 | ALLES OP Z'N KOP

2019 thematekening kleur


De KNGU Zomerkampen organiseren al meer dan 60 jaar elke zomervakantie diverse kampen voor alle kinderen tussen de 6 en de 18 jaar. 

De kampweken staan in het teken van plezier, dansen, zingen, gymmen, freerunnen, waterspelletjes, bosspelen, griezeltochten, vrienden maken, kampvuur en nog veel meer fun!

Laatste berichten

dinsdag, 02 april 2019

Aanmelden werkweekend 13 & 14 april

Eind maart is er enorm veel geklust en gezaagd op het eerste werkweekend in Schagerbrug.

Volgende week mogen we weer naar Beekbergen om onder andere te starten met schilderen en natuurlijk gaan we weer lamineren. We hebben voor iedereen wel een klusje en kunnen dan ook nog wel wat handjes gebruiken. Hopelijk ben jij er ook bij. 

De Open Dag van 13 april gaat niet door, maar kinderen zijn dit weekend wel welkom.


Klik hier om je aan te melden.


woensdag, 20 maart 2019

Onze Open Dag op 13 april gaat niet door

Helaas hebben we onze Open Dag van zaterdag 13 april moeten cancelen vanwege het te lage aantal aanmeldingen. We hopen iedereen in de zomer op het kampterrein te zien. Vragen kun je mailen naar promotie@zoka.nl.

zaterdag, 05 januari 2019

We gaan los! Start inschrijvingen!

Vanmiddag om 14:00 uur gaat de inschrijfsite open! Via inschrijven.zoka.nl kunnen de hoofdboekers (voorheen contactpersonen) hun reservering plaatsen. Zodra je van de inschrijfcommissie een bevestiging hebt ontvangen, is de reservering pas definitief. Verdere uitleg vind je hier. Sommige weken of leeftijdgroepen kunnen erg snel vol zijn. Check hier de beschikbare plaatsen. 

vrijdag, 21 december 2018

Algemene Voorwaarden gewijzigd

Onze Algemene Voorwaarden zijn gewijzigd. Voornamelijk de annuleringsregeling, de betaling en de inschrijfprocedure zijn aangepast. Lees daarom de zogenaamde "kleine lettertjes", voordat je deelnemers en/of leiding inschrijft. Tijdens het inschrijfproces moeten hoofdboekers en ouders namelijk akkoord gaan met deze voorwaarden.

donderdag, 22 november 2018

Start inschrijvingen 2019

Anders dan altijd beginnen de inschrijvingen dit jaar niet op 1 januari, maar op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar, 5 januari om 14:00 uur. Zo heeft iedereen op 1 januari gewoon lekker de tijd voor oliebollen en andere feestelijkheden. 

Daarnaast zijn er nog een aantal zaken veranderd, zoals bijvoorbeeld betaling. Die gaat voortaan via iDEAL direct via de ouders. De inschrijfprocedure gaat niet helemaal op z'n kop, maar we hebben hiervoor wel een hele nieuwe site ingericht. Meer hierover binnenkort in de nieuwsbrief.

Oudere berichten