Nieuw! Circuskamp!

Ooit naar het circus geweest en stiekem gewenst dat jij daar op de piste stond, met een mooie outfit en een nog gavere act? Hou je ervan om nieuwe dingen te leren? Volg je al circuslessen en baal je ervan dat ze in de zomer niet doorgaan? Geef je dan, bij de inschrijving van SummerMoves zomerkamp, op voor het Circuskamp.

Naast alle leuke en reguliere zomerkampactiviteiten worden er gedurende een dagdeel verschillende circusclinic’s georganiseerd in een volledig ingerichte sporthal van de KNGU. Deze trainingen worden gegeven door trainers met affiniteit voor de verschillende activiteiten die onder circus vallen en extra begeleiders die voor jou op elk niveau een uitdagend en creatief circusprogramma in elkaar zetten. Aan het einde van de week is er een spetterend optreden waar jij je (nieuw) geleerde kunsten laat zien aan al je kampgenoten.

Voor wie is Circuskamp geschikt?

Voor deelnemers van 8 t/m 18 jaar (Joka t/m Ouka) bieden we Circuskamp aan. Of je nou een beginner bent, recreant bent of al langer traint; een circusweek op kamp is voor iedereen leuk! Je beleeft plezier in de zaal door tijdens de trainingen aan je nieuwe oefening te werken of juist je oefening nog beter te maken en nieuwe elementen toe te voegen. Vanaf de leeftijd van 8 jaar kun je je aanmelden voor Circuskamp.

LET OP: Voor inschrijving voor ons Circuskamp, kies je voor Freerunkamp tijdens het inschrijfproces.

Niet is te gek!