Quotes

Twee dochters weer thuis. Moe, maar heel tevreden! Bedankt voor de goede begeleiding zoals altijd, top!
Hans Groen (vader)
 • 2222 Aanmeldingen voor 2019
  • 325 aanmeldingen voor week 1
  • 294 aanmeldingen voor week 2
  • 615 aanmeldingen voor week 3
  • 314 aanmeldingen voor week 4
  • 63 aanmeldingen voor week 5
  • 215 aanmeldingen voor week 6
  • 396 aanmeldingen voor week 7

ZOKA 2019 | ALLES OP Z'N KOP

2019 thematekening kleur


De KNGU Zomerkampen organiseren al meer dan 60 jaar elke zomervakantie diverse kampen voor alle kinderen tussen de 6 en de 18 jaar. 

De kampweken staan in het teken van plezier, dansen, zingen, gymmen, freerunnen, waterspelletjes, bosspelen, griezeltochten, vrienden maken, kampvuur en nog veel meer fun!

Laatste berichten

woensdag, 20 maart 2019

Onze Open Dag op 13 april gaat niet door.

Helaas hebben we onze Open Dag van zaterdag 13 april moeten cancelen vanwege het te lage aantal aanmeldingen. We hopen iedereen in de zomer op het kampterrein te zien. Vragen kun je mailen naar promotie@zoka.nl.

vrijdag, 18 januari 2019

Update problemen inschrijvingen

Voor zover we nu kunnen zien, zijn de problemen met de mailservers opgelost. Het kan zijn dat er in het inschrijfproces nog wat foutjes zitten. Loop je hier als hoofdboeker tegenaan of hoor je dat ouders problemen hebben bij het invoeren van de gegevens van deelnemers, mail dan zo snel mogelijk naar de inschrijfcommissie, dan kunnen ze met je meekijken en samen naar de oplossing zoeken.

woensdag, 09 januari 2019

Mailserver op z'n kop!

We zijn superblij en wederom verrast door het overweldigende aantal deelnemers dat zich in wil schrijven zodra de inschrijfsite weer in de lucht is. Het is zo hard gegaan dat sommige weken en/of leeftijdgroepen al vol zitten. Voor week 3 was het extreem druk, want daar zaten de meeste dorpen al om 14:05 uur vol. Check hier de beschikbare plaatsen.

zaterdag, 05 januari 2019

We gaan los! Start inschrijvingen!

Vanmiddag om 14:00 uur gaat de inschrijfsite open! Via inschrijven.zoka.nl kunnen de hoofdboekers (voorheen contactpersonen) hun reservering plaatsen. Zodra je van de inschrijfcommissie een bevestiging hebt ontvangen, is de reservering pas definitief. Verdere uitleg vind je hier. Sommige weken of leeftijdgroepen kunnen erg snel vol zijn. Check hier de beschikbare plaatsen. 

vrijdag, 21 december 2018

Algemene Voorwaarden gewijzigd

Onze Algemene Voorwaarden zijn gewijzigd. Voornamelijk de annuleringsregeling, de betaling en de inschrijfprocedure zijn aangepast. Lees daarom de zogenaamde "kleine lettertjes", voordat je deelnemers en/of leiding inschrijft. Tijdens het inschrijfproces moeten hoofdboekers en ouders namelijk akkoord gaan met deze voorwaarden.

Oudere berichten