Quotes

Zomerkamp is voor jong en oud een groot feest!
Lisanne Woons (staflid)
 • 1525 Aanmeldingen voor 2019
  • 270 aanmeldingen voor week 1
  • 140 aanmeldingen voor week 2
  • 595 aanmeldingen voor week 3
  • 153 aanmeldingen voor week 4
  • 15 aanmeldingen voor week 5
  • 100 aanmeldingen voor week 6
  • 252 aanmeldingen voor week 7

#ZOKA2019 | ALLES OP Z'N KOP!

2019 thematekening kleur


KNGU ZOMERKAMPEN | Dat wil je beleven! 

De KNGU Zomerkampen organiseert al meer dan 60 jaar in de bossen van Beekbergen elke zomer zeven weken Zomerkamp voor alle kinderen tussen de 6 en de 18 jaar. De kampweken staan in het teken van plezier, dansen, zingen, gymmen, freerunnen, waterspelletjes, bosspelen, griezeltochten, vrienden maken, kampvuur en nog veel meer!

Laatste berichten

woensdag, 09 januari 2019

Mailserver op z'n kop!

We zijn superblij en wederom verrast door het overweldigende aantal deelnemers dat zich in wil schrijven zodra de inschrijfsite weer in de lucht is. Het is zo hard gegaan dat sommige weken en/of leeftijdgroepen al vol zitten. Voor week 3 was het extreem druk, want daar zaten de meeste dorpen al om 14:05 uur vol. Check hier de beschikbare plaatsen.

Helaas kan de uitgaande mailserver het niet allemaal bolwerken en komen sommige bevestigingen niet aan bij de hoofdboekers. Hier hebben wij nog geen logica in gevonden. Er wordt heel hard gewerkt door onze eigen mensen, maar ook door de IT-afdeling van de KNGU om op te sporen waar het probleem zit. We hopen dit euvel uiteraard zo snel mogelijk op te lossen, maar kunnen helaas niet in de toekomst kijken.

Wel kunnen we zeggen dat alle reserveringen via inschrijven.zoka.nl netjes bij ons binnenkomen en allemaal op volgorde van binnenkomst zijn of worden verwerkt. Mocht je dus nog geen bevestiging hebben ontvangen, dan kan het zijn dat de mail ergens is blijven hangen bij Microsoft of in je spambox zit.

zaterdag, 05 januari 2019

We gaan los! Start inschrijvingen!

Vanmiddag om 14:00 uur gaat de inschrijfsite open! Via inschrijven.zoka.nl kunnen de hoofdboekers (voorheen contactpersonen) hun reservering plaatsen. Zodra je van de inschrijfcommissie een bevestiging hebt ontvangen, is de reservering pas definitief. Verdere uitleg vind je hier. Sommige weken of leeftijdgroepen kunnen erg snel vol zijn. Check hier de beschikbare plaatsen. 

vrijdag, 21 december 2018

Algemene Voorwaarden gewijzigd

Onze Algemene Voorwaarden zijn gewijzigd. Voornamelijk de annuleringsregeling, de betaling en de inschrijfprocedure zijn aangepast. Lees daarom de zogenaamde "kleine lettertjes", voordat je deelnemers en/of leiding inschrijft. Tijdens het inschrijfproces moeten hoofdboekers en ouders namelijk akkoord gaan met deze voorwaarden.

zondag, 02 december 2018

De prijzen voor 2019 zijn bekend

Bedankt voor jullie geduld. De prijzen voor 2019 zijn bekend. We hanteren vanaf dit seizoen een basisprijs voor een kampweek. Voor Joka, Tika, Mika en Ouka is dat 170 euro en voor Sjoka rekenen we 90 euro. Daarbij op komen eventueel extra toeslagen zoals sporttoeslag en/of toeslag als de deelnemer geen lid is van de KNGU. Check deze link voor meer uitleg.

donderdag, 22 november 2018

Start inschrijvingen 2019

Anders dan altijd beginnen de inschrijvingen dit jaar niet op 1 januari, maar op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar, 5 januari om 14:00 uur. Zo heeft iedereen op 1 januari gewoon lekker de tijd voor oliebollen en andere feestelijkheden. 

Daarnaast zijn er nog een aantal zaken veranderd, zoals bijvoorbeeld betaling. Die gaat voortaan via iDEAL direct via de ouders. De inschrijfprocedure gaat niet helemaal op z'n kop, maar we hebben hiervoor wel een hele nieuwe site ingericht. Meer hierover binnenkort in de nieuwsbrief.

Oudere berichten