Het laatste nieuws lees je hier!

RSS
vrijdag, 04 mei 2018

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is één van de maatregelen die de KNGU neemt om de kans op (seksueel) grensoverschrijdend gedrag binnen o.a. de KNGU Zomerkampen te verkleinen. Het geeft meer zekerheid over het verleden van (nieuwe) begeleiders en het vermindert de kans dat personen die eerder in de fout zijn gegaan, toch een functie bij de KNGU Zomerkampen kunnen uitoefenen. Met deze verklaring toont de persoon aan dat hij of zij niet veroordeeld is voor ernstige delicten, zoals een zeden- of geweldsdelict.

dinsdag, 01 mei 2018

Het laatste werkweekend komt eraan!

Time flies wanneer het feest is. Het laatste werkweekend in Beekbergen komt er alweer aan! Op 26 & 27 mei is het derde werkweekend. De laatste hand wordt dan gelegd aan het spelmateriaal en de aankleding van het kampterrein. Meld je aan via www.bit.ly/wwmei2018. Vrienden en vriendinnen (18+) zijn ook van harte welkom, maar laat hen dan ook dit formulier even invullen. Doe dit uiterlijk 20 mei. In aanloop naar het werkweekend ontvang je nog een mail met meer info.

donderdag, 29 maart 2018

Klanttevredenheidsonderzoek

We delen graag de uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek dat vorig jaar ná de zomer is gehouden onder de ouders van de deelnemers van afgelopen jaar. Wij zijn enorm trots op én dankbaar voor de 8,8 die ons gemiddeld is gegeven. Wat gaaf om te lezen dat iedereen zo geniet van een weekje kamp. Daar doen we het allemaal voor!

vrijdag, 16 februari 2018

Open Dag 2018

Voor mensen die onze Zomerkampen nog niet (zo goed) kennen, biedt onze Open Dag uitkomst. Op zaterdag 14 april organiseren we op het kampterrein in Beekbergen een gezellige dag voor iedereen die ongedwongen kennis wil maken met onze Zomerkampen. Maar ook onze vaste gasten zijn van harte welkom als ze niet zo lang meer kunnen wachten tot de zomer eindelijk begint.

dinsdag, 13 februari 2018

Het eerste werkweekend komt eraan!

Achter de schermen wordt al maanden "geklust" aan de Zomerkampen van dit jaar, maar het echte klussen doen we natuurlijk op onze werkweekenden. Het eerste werkweekend zit er alweer aan te komen. 

1
2 3 ... 7