Prijzen


 Leeftijdsgroep

Leeftijd 

KNGU leden

NIET
KNGU leden
 
 Sjoka (halve week) 6-8 jaar € 85 € 102
 Joka / Tika - Zomerkamp 8-10 jaar en 10-12 jaar
€ 160 € 192
Joka / Tika - Gym-, Dans-, Freerunkamp 8-10 jaar en 10-12 jaar
€ 185 € 222
 Mika / Ouka - Zomerkamp 13-15 jaar en 16-18 jaar
€ 170 € 204
Mika / Ouka - Gym-, Dans-, Freerunkamp 13-15 jaar en 16-18 jaar  € 195 € 234

 

 

 

 Wanneer u uw kind inschrijft voor Gymkamp, Danskamp of Freerunkamp krijgt uw kind tijdens de Zomerkampweek extra gym-, dans- of freerunlessen. 

Zoals je ziet, wordt er korting gegeven aan de leden van de KNGU. De ouders vullen op het inschrijfformulier in of de deelnemer lid is van de KNGU, dit wordt vervolgens op de factuur verwerkt.

Kinderen die worden ingeschreven voor een week Zomerkamp worden bij voorkeur vergezeld door leiding. Als je particulier inschrijft zonder leiding, of als je als vereniging niet genoeg leiding kan vinden, kan een leiding-toeslag van 20,- euro per deelnemer worden berekend. De KNGU Zomerkampen verzorgt dan de leiding voor uw deelnemers. Meer informatie hierover is te vinden onder het kopje 'inschrijven' 

Deze en overige belangrijke informatie hebben we ook gebundeld in het informatieboekje voor ouders

KNGU - toelichting prijsdifferentiatie
"De KNGU hanteert een prijsdifferentiatie sinds 1 januari 2016 op haar evenementen. Vanuit onze leden is de wens uitgesproken om zichtbaar te maken waarvoor men lid is. Deze differentiatie is toegepast om ledenvoordeel zichtbaar te maken. De Zomerkampen zijn 'onderdeel' van het lidmaatschap waar men contributie voor betaalt". 

Factuur 
De factuur wordt vanuit de KNGU aan de contactpersoon verstuurd. Deze kunnen zij circa 2 à 3 weken voor kampweek verwachten. Bij de factuur zit een bijlage toegevoegd met een specificatie, waarop per deelnemer het deelnemersbedrag staat benoemd. Wil je voorafgaand aan de factuur weten of een deelnemer wel of niet lid is van de KNGU (i.v.m. verschil in deelnemersbedrag) dan kan je dit navragen bij de KNGU via servicedesk@kngu.nl. Hiervoor moet je de volgende gegevens van de deelnemer(s) in de mail vermelden: voornaam, achternaam, woonplaats en geboortedatum.